PROGLASILI SU JE NAJSE*SI ŽENOM NA SVIJETU: Kad joj vidite slike sve će vam biti jasno, posljednja ODUZIMA DAH

Kiosk
PROGLASILI SU JE NAJSE*SI ŽENOM NA SVIJETU: Kad joj vidite slike sve će vam biti jasno, posljednja ODUZIMA DAH
.

Bivša Miss SAD-a i Miss Universe Olivia Culpo danas je jedna od najzaposlenijih modela na svijetu, a dio medijskog kolača dobila je i vezama s glazbenikom Nickom Jonasem te igračem NFL-a Dannyjem Amendolom s kojim je nekoliko puta prekidala.

 

Ipak, posao joj ide i više nego odlično. A sada joj je stiglo još jedno veliko priznanje. Naime, upravo je Oliviju poznati časopis Maxim proglasio najse*si ženom svijeta.

 

oliviainsta

(Instagram)

Drugim riječima, Culpo je titulu preotela kolegici Kate Upton, a u Hot 100 našle su se i Jessica Alba, Hailey Baldwin, Stella Maxwell, Katy Perry, ali i Jennifer Garner koju je časopis People proglasio najljepšom ženom svijeta 2019. godine.

Oliviju na Instagramu prate milioni obožavatelja, a muškarci posebno, jer se brineta može pohvaliti prekrasnim licem, ali i tijelom koje itekako voli pokazivati. Tako se simbolično skinula i za novu naslovnicu Maxima, a kada je odjevena, također privlači pažnju medija, jer to radi u velikom stilu, pa njezin stil rado kopiraju žene širom svijeta.

instaolivia

(Instagram)

"Iskreno, od malih nogu sam sanjala da ću jednog dana krasiti naslovnicu Maxima kao najse*si žena na svijetu", priznala je u intervjuu manekenka, kao i to kako njezini roditelji nisu bili nimalo sretni što je zaplivala modnim vodama.

"Kad sam osvojila prvu titulu, onu Miss Rhode Islanda, moji roditelji nisu bili tamo. Mislili su da je to uzaludan posao."

Posao je toliko "uzaludan" da se Olivia kupa u milijunima, a vjerujemo kako će joj sada karijera dodatno procvjetati kao novopečenoj "najse*si ženi svijeta".

ol

(Instagram)

oliviaaa

(Instagram)

Ne propustite