OVO DOKTORI KRIJU OD NAS: Konzumirajte 4 kašike svakog dana i KARCINOM će nestati, lijek koji DIŽE IMUNITET I POPRAVLJA KRVNU SLIKU!

Zdrav život
OVO DOKTORI KRIJU OD NAS: Konzumirajte 4 kašike svakog dana i KARCINOM će nestati, lijek koji DIŽE IMUNITET I POPRAVLJA KRVNU SLIKU!
.

Mnogi smatraju da je prirodno liječenje je dosta korisnije i uspješnije od klasičnog. Osim toga, neće dovesti do štetnih posljedica.

Hemoterpija nije jedino rješenje, to vam doktori neće reći, ali se vi zato trebate informisati. Pogledajte koliko ima slučajeva ljudi koji su se izliječili prirodnim lijekovima i spriječili nastanak mnogih bolesti.

Lijek koji ćemo vam sada pokazati je takođe vrlo uspješan u liječenju raka. Ubija kancerogene ćelije, ali i čisti jetru od otrova, jača imunitet, poboljšava moždane funkcije. Važno je naglasiti da je ovo odličan lijek za dizanje imuniteta i poboljšanja krvne slike, što onda omogućava lakše ozdravljenje.

U njegov sastav ulazi bijeli luk, ali zbog dodatka limuna, miris i ukus bijelog luka se uopšte neće osjetiti. Tako da ne brinete.

bijeli-luk

(Profimedia)

Potrebni sastojci:

- Kilogram meda

- 15 limuna (10 oglite, a 5 neka ostanu neoguljeni)

- 400 grama oraha

- 12 čehna bijelog luka

limun-sa-tvrdom-kozom-960x600

(Profimedia)

Priprema:

Očistite sastojke, limun operite i sve stavite u blender. Konzumirajte 2 puta dnevno po kašiku. S tm da jedna kašika bude ujutru na prazan stomak.

Ako bolujete, uzimajte 4 kašike, ali i više dnevno, obično prije obroka. Promijenite način ishrane na bolje, naravno.

Ne jedite slatkiše, brzu hranu i neprirodna vještačka pića.

Čuvajte smjesu na hladnom i tamnom mjestu.

Ne propustite