"Udajem se za 3 sedmice i planiram da UKLONIM najbolju drugaricu sa vjenčanja zbog njenog izgleda"

Kiosk
"Udajem se za 3 sedmice i planiram da UKLONIM najbolju drugaricu sa vjenčanja zbog njenog izgleda"
.

Jedna Amerikanka izazvala je zgražanje svjetske javnosti svojom objavom u grupi namjenjenoj vjenčanjima.

Ovako glasi njeno pitanje:

5b6d92e1-2efc-4669-8692-3d090a0a0a67-heres-how-much-you-should-expect-to-pay-this-wedding-season-previeworg

- Dakle, moja prijateljica koja bi trebalo da mi bude djeveruša na vjenčanju se nedavno porodila i još uvijek nije skinula kilograme. Znam da to nije lako, ali prošlo je već tri nedjelje, a ona i dalje izgleda kao da je trudna.

I dalje ima još oko tri nedjelje do mog vjenčanja i u teoriji ona ima šanse da skine kilograme, ali ja ne vjerujem da će uspeti u tome. Mislim da čak neće uspjeti ni da uđe u vjenčanicu, a ja odbijam da je ponovo nosim kod krojača, jer smo je već prekrajali nekoliko puta i obećala mi je da će moći da uđe u nju.

register-wedding-venue

E sad, moje pitanje je - ukoliko na dan vjenčanja ustanovimo da ona ne može da uđe u vjenčanicu, da li je ružno od mene da zamijenim djeveruše? Već imam drugu drugaricu kojom bih je zamijenila. Moja drugarica kaže da ima rezervnu haljinu za slučaj da ne uđe u onu koju planiram, ali to ne dolazi u obzir. Ne bih da zvuči kao da je ogovaram i ponižavam, ali dajte molim vas - moje vjenčanje se dešava samo jednom i neću da mi ga uništi ona sa svojim tijelom - pita žena.

A ovako su žene reagovale:

- "Samo mršave deveruše". Nema šta, zaista si najgora prijateljica na svijetu.

- Odvratna si. Zamisli samo da si takva osoba da misliš da će ti prijateljica koja se upravo porodila uništiti vjenčanje svojim stomakom i očekivati od nje da se za šest nedjelja vrati u formu. Stvarno si odvratna i treba da se stidiš sebe.

wedding

- Iskreno, ja žalim tvog budućeg muža.

- Iskreno, ja sam šest nedjelja poslije porođaja jedva izlazila iz kuće, a ona je spremna da cijeli taj dan posveti tebi. Ti, umjesto da budeš zahvalna, spremaš zamjenu za nju. Okrutna si.

- Iskreno, prošlo je 18 godina od mog porođaja a ja još uvijek nisam dovela tijelo u formu - napisala je druga žena.

Ne propustite