PROBLEMI

Facebook i Instagram opet ne rade, korisnici širom svijeta prijavljuju probleme

Objavljeno:11.06.2019 - 22:53
A A A Times Arial

Facebook je opet u problemima. Točnije, korisnici diljem svijeta prijavljuju probleme s korištenjem Facebooka, aplikacije i objavljivanjem na poslovnim stranicama.

Prema DownDetectoru, problemi su najizraženiji u SAD-u i zapadnoj Europi, ali i korisnici u Hrvatskoj imaju problema s korištenjem aplikacije i objavom na poslovnim stranicama, prenosi Zimo.hr.

Već poslovično, na službenim Facebookovim stranicama nema govora o bilo kakvim problemima, ali su zato korisnici veoma glasni na Twitteru.

Korisnici prijavljuju i probleme na još jednom Facebookovom servisu - Instagramu. No za sad su ti problemi ograničeni većinom na Europu. 

Neki korisnici imaj problema i s WhatsAppom, poglavito s računalnom inačicom. Naime, nakon što su započeli s ažuriranjem, više ne mogu prekinuti ažuriranje niti pokrenuti samu aplikaciju na računalu.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!