VODITELJ PITAO ANU NIKOLIĆ O NOVOM DEČKU, A ONA GA IZNENADILA ODGOVOROM: Fanovi iznenađeni, ŠTA OVO KRIJE?! (FOTO)

Show
VODITELJ PITAO ANU NIKOLIĆ O NOVOM DEČKU, A ONA GA IZNENADILA ODGOVOROM: Fanovi iznenađeni, ŠTA OVO KRIJE?! (FOTO)
.

Pjevačica Ana Nikolić danas je obradovala sve svoje fanove fotografijama iz studija, gdje vrijedno radi na novim pjesmama.

Ona se nalazi trenutno u Skoplju, gdje privodi kraju rad na novom albumu.

Na pitanje voditelja Ognjena Nestorovića o trenutnom emotivnom statusu, Ana je zagonetno odgovorila uz pomoć stihova svoje nove, još uvijek neobjavljene pjesme.

ana-nikolic

Foto: Instagram

- Teturam, tražim se. U hodu mijenjam se. Moj haos - moj mir. Od svojih snova se branim. Sve teže branim se. Treznim i pijem. I kad u glavi savladam te u srcu uvek nadvladaš me, tamo loše te krijem - odrecitovala je Nikolićeva i pokrenula more spekulacija.

Podsjećamo, pjevačica već dvije godine muku muči sa viškom kilograma, a nedavno je javnost obavijestila kako je izgubila 15 kilograma.

U pauzi snimanja novih pjesama, pjevačica uživa pored bazena, te je tako sada napravila nekoliko fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu.

nikolic1

Foto: Instagram

Ana je na jednoj fotografiji sakrila svoje tijelo u kupaćem kostimu, a po izrazu lica da se zaključiti da je baš uživala.

- Tablete za mršavljenje... Iz raja izašle! Vidimo se na sudu! - napisala je Nikolićeva uz fotografiju, koja je privukla veliku pažnju pjevačicinih pratilaca, pa i glumice Lidije Vukićević.

ana-nikolic1

Foto: Instagram

- Što si lijepa - poručila je Ani glumica.

ananikolic2

Foto: Instagram

Sudeći po fotografijama, jasno je kako je pjevačica dosta smršala.

 

Ne propustite