Hotel Han na Bjelašnici proširio svoju ponudu - NOVA KONFERENCIJSKA SALA

Kiosk
Hotel Han na Bjelašnici proširio svoju ponudu - NOVA KONFERENCIJSKA SALA
Hotel Han je smješten u srcu Bjelašnice s nevjerovatnim pogledom na stazu i predivni pejzaž, a na udaljenosti je od samo 25 km od Sarajeva.

Hotel Han je smješten u srcu Bjelašnice s nevjerovatnim pogledom na stazu i predivni pejzaž, a na udaljenosti je od samo 25 km od Sarajeva.

Uz savršen porodčni odmor, Han Bjelašnica mjesto je i poslovnih događanja. Ukoliko Vaša firma želi organizirati poslovni sastanak, poslovnu radionicu, konferenciju, promociju ili slično, Hotel Han Bjelašnica je prava adresa za Vas.

Hotel je dodatno proširio svoju bogatu ponudu te se u sklopu hotela sada nalazi i nova konferencijska sala, autentičnog dizajna.

kongres-sala

Foto: Hotel Han 

Sala nudi visok standard usluga, što garantuje moderna tehnička oprema kao što su projektor, fiksno platno, laptop, odlično ozvučenje I mikrofoni. Sala je kapaciteta do 70 mjesta, površine 100 m2. 

kongresna-sala

Foto: Hotel Han 

sala-hotel-han-img

Foto: Hotel Han 

Cijelom dužinom su stakleni portali što omogućuje dnevno svjetlo, a sadrži i vlastitu terasu površine 30 m2, idealna za kratki predah na svježem zraku.

Osim seminara i poslovnih sastanaka Hotel Han kompanijama i udruženjima nudi odlične pakete za zajedničko uživanje kroz razne sportske aktivnosti.

Bitna napomena je da je moguće organizirati transfer Sarajevo-Bjelašnica i Bjelašnica-Sarajevo za veći broj gostiju uz minimalnu nadoknadu.

 

Ne propustite