ČITAVA JAVNOST JE OSUDILA! JELENA SE IZD*KAVA NA KUĆNU POMOĆNICU?! 'DRHTIM OD KARLEUŠE, VRIŠTIM!'

Show
ČITAVA JAVNOST JE OSUDILA! JELENA SE IZD*KAVA NA KUĆNU POMOĆNICU?! 'DRHTIM OD KARLEUŠE, VRIŠTIM!'
.


Jelena Karleuša našla se na meti tviteraša, i to zbog kućne pomoćnice!

Popularna pjevačica konstantno privlači pažnju medija, ali i korisnika društvenih mreža. Sada su fanovi i antifanovi našli novu zamjerku. 

Veliku pažnju izazvala je fotka koju je Jelenina starija kćerka Atina objavila na Instagramu i na kojoj djevojčica pozira u kostimu koji je pop diva nosila na prvom nastupu u Beogradu nakon smrti Divne Karleuše.

j-kk

 Naime, u pozadini fotografije iza Atine se vidi Duško Tošić naslonjen na šank u kuhinji, ali posebnu pažnju izazvala je kućna pomoćnica.

U jednom uglu vidi se žena okrenuta leđima koja nešto radi u kuhinji i koja na sebi ima majicu s natpisom "staff". 

Mnogi korisnici društvenih mreža primijetili su ovaj "žig", pa su ismijavali, ali i osudili Karleušu. 

- Drhtim od Karleuše što joj spremačice nose 'staff' majice. Kakvo izd*kavanje, nešto čemu težim - napisao je jedan od tviteraša.

jelena-karleusa-1-830x0

I na Instagramu su mnogi komentarisali ovo.  

- Ali zašto kućna pomoćnica ima majicu kao da je targetirana služavka? Staff? I super su Duškove kućne papuče - napisao je jedan od Atininih pratilaca na Instagramu.

- Top je što služavka nosi majicu na kojoj piše 'osoblje'. Vrištim! - još jedan je od komentara.S druge strane, bilo je i onih koji su branili JK. 

- Nemojte da se hvatate za sve što ima veze s Jelenom i da joj nalazite mane. Možda je majica neki fazon, otkud znate šta nosi to - napisao je jedan od Karleušinih fanova.

Ne propustite