Smršavio je 30 kilograma i traži posao od firme do firme: Kad vidite zbog čega neće niko da mu da posao zgadit će vam se život

Aktuelno
Smršavio je 30 kilograma i traži posao od firme do firme: Kad vidite zbog čega neće niko da mu da posao zgadit će vam se život
.

Bivši mafijaš koji je uspio promijeniti život kaže kako će mu biti teško pronaći posao zbog velike tetovaže koje prekriva njegovo lice, prenose mediji.

Puk Kireka smršavio je 30 kilograma i počeo igrati ragbi u nastojanjima da promijeni svoj put i počne živjeti zdravije. 

Otac troje djece iz Novog Zelanda priznao je i kako je bio ovisan o kristalnom methu, ali i otkrio da ga nije pušio od 2015. godine. Odustao je od života u bandi 2008. godine, kad je završio u zatvoru, prenosi "Daily Star".

zatvor

On je otkrio kako je na sudu bio prvi put sa 16 godina, no u međuvremenu je postao inspiracija i drugim kriminalcima koji žele okrenuti svoje živote.

Kireka sad želi pokrenuti sportsko-rekreacijski kurs s ciljem stiecanja diplome i osiguravanja posla u sportskoj industriji. 

- Znam da će biti teško dobiti posao s mojim tetovažama - kazao je Kireka.

tatoo

Puk je kazao kako želi i druge navesti na bolji način života.

- Uvijek ću biti mafijaš, ali važno je pokazati da možemo imati bolje životne stilove. Želim i druge navesti na ovaj bolji način života. Puno njih još uvijek pije i puši. Kad se drže izvan nevolje, još uvijek uništavaju svoje živote takvim životnim stilom - dodao je on.

Ne propustite