KĆERKA JOJ JE OTIŠLA DA ŽIVI SA DEČKOM: 'Kad sam ušla u njenu sobu došla mi je muka, kad sam vidjela OVO ZGROZILA SAM SE'

Sve za dom
KĆERKA JOJ JE OTIŠLA DA ŽIVI SA DEČKOM: 'Kad sam ušla u njenu sobu došla mi je muka, kad sam vidjela OVO ZGROZILA SAM SE'
.

Kćerka je otišla da živi s dečkom i konačno sam dobila priliku da joj detaljno pregledam i očistim sobu - došla mi je muka kad sam vidjela čega tu sve ima.

Mama po imenu Trejsi Dejvis okačila je slike iz devojačke sobe svoje kćerke i - ljudi su, baš kao i ona sama, zapanjeni stanjem u kojem se soba nalazi.

- Moja jedinica je napustila gnjezdo. Otišla je da živi sa dečkom i sad, kad sam videla na šta joj zapravo liči soba, mogu samo da kažem - bog mu pomogao. Planirala sam da namještaj iz njene sobe preuredim i ponovo koristim, ali sve je u očajnom stanju.

cb600d3f92599f13c5d6554ec7a5b481

(Facebook)

Ispraznila sam sve police jer sam planirala da ih ponovo iskoristim, ali čaše i činije su bukvalno bile zalijepljene za površinu. Čak je i češalj zaljepljen za sto. Zgrožena, poslala sam joj poruku da je pitam od čega je sve tako ulepljeno kako bih znala kako da probam da očistim i rekla mi je da misli da je to od gaziranih pića! - kaže zgrožena majka koja je priložila i slike.

c5e81be630136ddfd3cf182f0efe54dd

(Facebook)

Majka je zapravo željela savjet kako da se otarasi prljavštine, ali dobila je uglavnom zgrožene komentare, i tek pokoji savjet.

- Prvo sve pređi detaljno ledom, onda preko leda sipak sapunicu sa šećerom i ostavi da to malo odstoji, a onda kreni da trljaš - savjetuje joj jedna žena, dok drugi uglavnom savjetuju da prljavštinu prosto izriba ili, još bolje, pobaca sve.

1uck9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtxpvn01eqv8vmtjhmde3njfjnjfhngyzztq2m2i1zmuzndi0zjczndyucg5nkzmczqkeaieaaq

(Facebook)

Ne propustite