Emir Hadžihafizbegović NAPRAVIO TOTALNI HAOS OVOM IZJAVOM: Da je Isus Krist živ, zabranio bi Thompsona

Region
Emir Hadžihafizbegović NAPRAVIO TOTALNI HAOS OVOM IZJAVOM: Da je Isus Krist živ, zabranio bi Thompsona
.


 
Poznati glumac Emir Hadžihafizbegović, koji ima i hrvatsko državljanstvo, gostovao je u jutarnjem programu N1 televizije.

emir1

U emisiji je otkrio zašto je podržao prosvjede ispred sjedišta VSTS-a u Sarajevu, ali otvoreno je govorio i o ponašanju i radu Milorada Dodika te Dragana Čovića.

Dodika je nazvao prosječnim i prolaznim političarem, a osvrnuo se i na nacionalizam. "Da je Isus Krist živ, on bi zabranio Thompsona", izjavio je između ostaloga. Sve što je rekao možete vidjeti u snimci ispod.

U međuvremenu, stigla je i reakcija Thompsonovog menadžmenta na Hadžihafizbegovićeve izjave:

thompson-nasuho-1024x455-preview

"U dosadašnjoj Thompsonovoj karijeri od njegovih mrzitelja pojavljivalo se bezbroj odvratnih laži i izmišljotina... Titulu rekordera izgovorenih gnjusnih laži i gluposti ipak dodjeljujemo Emiru Hadžihafizbegoviću. Zamislite, ustvrdio je kako Thompson ima pjesmu "Srbe na vrbe" te kako bi ga Isus da je živ zabranio, a njemu poručujemo: Tvrditi da Thompson ima takvu pjesmu može izmisliti samo neki bolesni um, svojom mržnjom prema drugim narodima, lažima i izmišljotinama, podmetanjima i podvaljivanjem kako bi se ljudi mrzili samo potpiruje i zagađuje medijski prostor.

Za razliku od Thompsona koji pjeva o svojoj ljubavi prema dragome Bogu, obitelji i svojoj domovini, Hadžihafizbegović svojim izjavama, lažima i uglavnom baljezganjem zagovara ratovanje, ubijanje i pokušava ponovno zavaditi narod na ovim prostorima - komentare na izjavu u videu ovog glumca, političara, kvaziratnika, korisnika hrvatskog proračuna ili kako se već u raznim prigodama predstavlja, ostavljamo vama.

Menadžment Marka Perkovića Thompsona."

Ne propustite