Nakon 10 godina braka i četvero djece doznao da ga žena vara, BOLNA ISPOVIJEST POTRESLA SVE

Mame i bebe
Nakon 10 godina braka i četvero djece doznao da ga žena vara, BOLNA ISPOVIJEST POTRESLA SVE
.

Amerikanac Seth Megow doznao je da ga je supruga s kojom je deset godina u braku varala s više muškaraca. Nažalost, to nije doznao od nje, već na Facebooku koji je ona ostavila otvoren i izašla iz kuće. 

Seth je vidio intimne poruke njegove supruge s drugim muškarcima te shvatio da ga je njegova voljena Crissy varala čak dvije godine.

Iako su se oženili vrlo mladi (s 19 godina), Seth je za stranicu "Voli ono što je važno" ispričao svoju priču te objasnio da su on i supruga bili najbolji prijatelji te da su sve prolazili zajedno pa ga je ovo potpuno slomilo. 

Rekao je da prvih osam godina njihovog braka smatra predivnim razdobljem, a posljednje dvije godine "godinama pakla". 

Iako se Crissy već dulje ponašala vrlo čudno, Seth je mislio da je to zbog postporođajne depresije i antidepresiva koje je navodno uzimala pa joj je sve tolerirao ne znajući da ga vara cijelo vrijeme. 

yy

Ovi bivši supružnici imaju četvero djece koju su dobili u prvih osam godina braka. 

Seth je ispričao kako je teklo Crissyno odvajanje od obitelji: "Osjetio sam da nešto ne štima. Najprije sam mislio je sve zbog stresa na poslu, brige o djeci i novom domu. Bilo je teško sjesti i razgovarati s njom o bilo čemu... Nakon nekoliko mjeseci je prestala dolaziti kući nakon večernjeg izlaska, a onda je promijenila i lozinke na društvenim mrežama."

Seth je dodao da ga je Crissy uvjeravala da vrijeme provodi s prijateljima te je sve radila da je on ne otkrije. Otkrio je da je njegova bivša supruga počela sve plaćati gotovinom kako je ne bi mogao pratiti putem bankovnih izvještaja te da mu nikada nije dala da joj pogleda u mobitel. Unatoč svemu tome, Seth je i dalje mislio da ga ona nikada ne bi prevarila. 

No ono što ga je najviše povrijedilo je činjenica da je s jednim ljubavnikom bila u vezi godinu dana i da to nije bilo samo zbog seksualnih odnosa već se iz poruka dalo iščitati da je bila riječ o ljubavi. 

y

Seth se prisjetio i koliko joj je pomagao kada su djeca bila u najranijoj dobi: "Ustajao sam po noći i donosio joj bebe kako bi ih dojila, a potom sam ih vraćao na spavanje. Želio sam joj olakšati situaciju koliko god sam mogao. Uz to, ja sam bio taj koji je radio u skladištu tovareći kamione kako bi nas prehranio, a ona je završavala faks."

Seth se požalio da mu je bilo izuzetno teško pronaći drugu partnericu jer je izgubio samopouzdanje nakon čitave situacije iako mu je bivša supruga rekla da je on "sjajan čovjek, a da je ona ta koja se promijenila". 

Inače, Seth je na koncu pronašao novu djevojku, a počeo je pisati i blog "Tko je stavio moj iPad u perilicu posuđa" koji je poglavito njegova priča o životu s djecom. 


Štose tiče Crissy, ona je trenutno u vezi s nepoznatom ženskom osobom. 

Ne propustite