JECAJI SE ORILI ZADRUGOM! UMRLA JE: Marija Kulić u suzama, plače kao kiša kada je vidjela šta je muž poslao, NIJE MOGLA DA SE OBUZDA

Aktuelno
JECAJI SE ORILI ZADRUGOM! UMRLA JE: Marija Kulić u suzama, plače kao kiša kada je vidjela šta je muž poslao, NIJE MOGLA DA SE OBUZDA
.

Voditelj Milan Milošević ušao je ovog popodneva u Belu kuću kako bi sa učesnicima rijalitija "Zadruga 2" pogledao njihove uspomene. Prva na redu bila je Marija Kulić, koja je sa svojom kćerkom Miljanom Kulić pogledala fotografije zbog kojih su joj krenule suze.

der
- Rasplakale su me uspomene sa majkom, ne znam šta da kažem. Siniša je to našao, nije mogao sam. Majka mi je umrla i ne mogu da je prežalim nikada. Miljana je noćas sanjala i rekla sam Siniši da ne šalje te slike da ne bih plakala. Kad sam bila mala, Željko je isti ja. Sad nemoj da mi pričaš na kog liči, ima i plave oči na mene, ispunila mi se životna želja - ispričala je Marija.


- Bili ste izuzetno lijepa žena, bili ste kao Pamela Anderson - dodala je Dorotea Jovanović.


- Moja majka i dalje izgleda kao Pamela. Grudi ima kao ona, zadnjicu podignutu, savršenu. Meni se mama ne sviđa na tim fotografijama, jer si izgledala kao drška za veš, a sad izgledaš super. Ceca Ražnatović je rekla da nikad ljepšu ženu nije vidjela. Jedina djevojka koja je ljubomorna na tebe, mama, je Dorotea - uzvratila je Miksi.

dd

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ne propustite