GLUMILA JE ŽENU SA UNIŠTENIM LICE: Sad se prošetala u kupaćem kostimu, svi je blijedo gledali JE LI MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA?

Praktična žena
GLUMILA JE ŽENU SA UNIŠTENIM LICE: Sad se prošetala u kupaćem kostimu, svi je blijedo gledali JE LI MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA?
.

Glumica Margo Robi je pravi majstor transformacije, što je i sama shvatila nakon što je tumačila lik kraljice Elizabete I. Margo, tako savršeno holivudski lijepa, potpuno je dočarala lik britanske kraljice iz 16. vijeka na čijem su se licu vidjeli ožiljci nastali nakon preležanih boginja.

l-margotrobbie-gettyimages-927415788

(Getty Images)

Margo je imala veliki strah od ove uloge, znajući da su samo najveći među najvećima tumačili lik velike Elizabete, ali Margo je savršeno dočarala lik i djelo kraljice Elizabete.

Ovih dana, Margo se odmarala nadomak Kana u Antibima u kultnom hotelu "Eden Rok", gdje je pokazala savršenu figuru i savršene ronilačke vještine.

margot-robbie-1

(Profimedia)

margot

(Profimedia)

Asimetrični bijeli bikini je uvijek noćna mora, osim ukoliko nemate savršeno izvajano tijelo poput Margo.

A da je zaista neustrašiva, pokazala je i vratolomijama koje je izvela skokovima u more, i kojima je impresionirala sve prisutne. Što se tiče tajne njene idealne linije - nije Margo tek slučajno tako zgodna. Njen režim podrazumijeva dva obroka dnevno i gladovanje od 16 sati, a detalje o njenoj dijeti opisala je i sama, uz opasku da je "doručak precijenjen".

kostim

(Profimedia)

margot-robbie-white-swimsuit-cannes-2019

(Popsugar)

Ne propustite