TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA: Demi Moore do detalja opisala mnoge šokantne momenta odrastanja!

Slavne ličnosti
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA: Demi Moore do detalja opisala mnoge šokantne momenta odrastanja!
Ove jeseni će izaći memoari glumice Demi Mur u kojima se potpuno otvara o svom životu i otkriva sve. Svi se pitaju hoće li pomenuti Srpkinju Mašu Mandžuku sa kojom se šuška da je u vezi.

Ove jeseni će izaći memoari glumice Demi Mooreu kojima se potpuno otvara o svom životu i otkriva sve. Svi se pitaju hoće li pomenuti Srpkinju Mašu Mandžuku sa kojom se šuška da je u vezi.

d1

Foto: Profimedia

U knjizi pominje da nikada nije upoznala biološkog oca, a njen očuh je izvršio samoubistvo jer su teško živjeli. Majka glumice je bila problematična i sklona alkoholu, pa Demi ni na nju nije mogla da se osloni.

Siromaštvo i teška porodična situacija su je naveli da odustane od srednje škole i uđe u svijet šou biznisa.

d2

Foto: Profimedia

Murova je detaljno opisala i period odvikavanja od droge i alkohola tokom 80-ih, a nije štedila ni na detaljima iz svojih propalih brakova.

Demi Moore je bila udata za muzičara Fredija Moora od 1980. do 1985. godine, a potom je provela 13 godina sa Brusom Vilisom i osam sa Eštonom Kučerom u braku.

Glumica je zahvalna svojim najbližim što su je voljeli i podržavali, uprkos svim njenim problemima i što joj nisu dozvolili da odustane.

- Dali su mi šansu da popravim svoj život prije nego uništim apsolutno sve. Očigledno je da su u meni vidjeli više od onoga što sam ja vidjela i zbog toga sam im neizmerno zahvalna, jer bez te prilike i njihove vjere u mene, danas ne bi stajala ovdje - kaže Demi.

d3

Foto: Profimedia

Ne propustite