Odaberite “Aparthotel Pecić” Gradac za vaš sljedeći odmor na predivnoj Makarskoj rivijeri!

Kiosk
Odaberite “Aparthotel Pecić” Gradac za vaš sljedeći odmor na predivnoj Makarskoj rivijeri!
-

Na samom kraju Makarske rivijere, smjestio se Gradac, malo mediteransko mjesto sa oko 3500 stanovnika koje je ujedno i najjužnija općina Splitsko-Dalmatinske županije.Prekrasna plaža, južno od luke, najduža na Makarskoj rivijeri, ostavlja bez daha mnogobrojne turiste. Danas je Gradac poznato turističko mjesto sa svim potrebnim ugostiteljskim i turističkim sadržajima, te brojnim načinima za: opuštanje, odmor i rekreaciju.

3

Stanovnici se osim poljodjelstva, ribarstva i maslinarstva aktivno bave turizmom i ugostiteljstvom u čemu postoji značajna tradicija. Aparthotel Pecić je obiteljski hotel smješten je u Gradacu na Makarskoj rivijeri, u podnožju planine Biokovo koji se poput slapova spaja sa plavetnilom mora.

2

Apartmani sadrže klimatiziran smještaj, vanjski bazen i terasu s roštiljem, a udaljeni su samo 150 metara od duge pješčane plaže. 

5

Sve smještajne jedinice opremljene su TV-om sa satelitskim programima i kuhinjom ili čajnom kuhinjom. Svaka jedinica sadrži vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. 

4

Izaberite opciju između dva ili tri noćenja za dvije osobe sa doručkom po super cijenama!

Detalje o ponudi pogledajte na  LINKU .

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

 
 

 

Ne propustite