HTJELA JE DA JOJ BUDEM KUMA, I NIJEDNU DRUGU PRIJATELJICU NIJE POZVALA NA SVADBU: Kad sam saznala razlog, SMUČILO MI SE!

Praktična žena
HTJELA JE DA JOJ BUDEM KUMA, I NIJEDNU DRUGU PRIJATELJICU NIJE POZVALA NA SVADBU: Kad sam saznala razlog, SMUČILO MI SE!
.

Ponekad se iza odabira kumova kriju razni motivi - oni iz finansijke ili neke druge koristi, a ponekad su razlozi krajnje bizarni, praktično nepojmljivi!

Takav slučaj desio se jednoj anonimnoj ženi koju je najbolja prijateljica izabrala za kumu ne zbog te činjenice, već iz sasvim drugog razloga koji, a kada je saznala zašto joj je dodijeljena ta čast - šokirala se!

Ona je svoje pomalo tužno iskustvo podijelila sa svijetom na Redditu, a mi prenosimo njenu kratku ispovijest.

tuzna-mlada

(Profimedia)

Naime, ona je na početku objasnila da krajem maja ima zakazanu operaciju grudi, a da se njena prijateljica udaje u septembru.

"Sanjala sam o tome veoma dugo, a sada sam napokon imala priliku i novac. Ipak, moja navodna najbolja prijateljica uopšte se nije radovala zbog mene. Zanimalo me je zašto tako želi, a ona mi je rekla kako želi da bude najseksepilnija žena na svom vjenčanju, a moje nove grudi bi to mogle da zasjene. Rekla sam joj da, ako joj to toliko smeta, neću obući nešto što ima dekolte i pokazivati grudi pred svima. Izgledala je povrijeđeno. Samo me je hladno pozdravila i otišla", započela je ona i shvatila zašto buduća nevjesta nije uključila neke od svojih drugarica u važnu ulogu na vjenčanju.

nadrndana-zena-2-670x447

(Profimedia)

"Nije uopšte pozvala našu drugu najbolju drugaricu, koja je đavolski zgodna. Odabrala je ljude za koje smatra da su manje se*si od nje i ja sam se nekako našla u ulozi kume, ali sada su problem moje grudi, koje bi mogle da budu primamljivije do tad", zaključila je ova članica Redita.

Korisnici ove platforme bili su zatečeni i šokirani ovom objavom, i savjetovali su je da ne prihvata ovo kumstvo. Šta vi mislite?

Ne propustite