GAGI ĐOGANI OSUO PALJBU PO ANABELI, TE OTKRIO DETALJE KOJI DOSAD NIKO NIJE ZNAO: "Nije znala da pjeva, ja sam je stvorio.."

Show
GAGI ĐOGANI OSUO PALJBU PO ANABELI, TE OTKRIO DETALJE KOJI DOSAD NIKO NIJE ZNAO: "Nije znala da pjeva, ja sam je stvorio.."
.

Iako su neko vrijeme bili u dobrim odnosima, Anabela Atijas i Gagi Đogani su ponovo zaratili nakon što je pevačica javno optužila svog bivšeg supruga da ju je varao na sve strane, što je prouzrokovalo čitav niz prozivki sa obe strane, piše "Puls Online".

Govoreći o predstojećoj muzičkoj karijeri kćerke Lune Đogani, Gagi se u posljednjem intervjuu osvrnuo na to kako sada stvari stoje po tom pitanju.

gagiig

(Facebook)

"Ja i dalje ne mogu da vjerujem da me je Anabela izbacila iz Luninog tima, ali neka joj, vidjet ćemo šta će biti kada se "Zadruga" završi. Svi znaju da sam ja izmislio i napravio Anabelu. Nije znala da pjeva, meni treba da zahvali što je tu gdje jeste i što svi znaju njeno ime. Trebalo je da ja vodim karijeru svoje kćerke, ali sada, poslije prepirke, Anabela me je isključila iz cijele priće - požalio se Đogani za Svet.

"Možda se desi neki duet sa Nikolijom, ko zna. Mada o tome odlučuje Anabela. Ona se u sve miješa, vidite da ja ne znam. Ja sam htio da Lunu pjevanju uči Ivana Peters, ona je najjači vokal u regionu, ali ja se sada ništa ne pitam - nastavio je denser.

anabela

(Printscreen)

"Luna mi je rekla da je Anabela ljubomorna na mene, a kada sam je pitao zašto ona nije znala da mi da odgovor. Vjerovatno zato što sam nakon problema sa drogom uspio da se vratim normalnom životu. Zbog Lune sam se pojavljivao u javnosti i valjda je Anabela shvatila da sam normalan i mentalno jači od nje, i to ju je zaboljelo - zaključio je Gagi.

Ne propustite