"Od Nove godine se zabavljamo, baš smo se zavoljeli, prošli vikend sam trebao kod mojih na selo i ona se...."

Kiosk
"Od Nove godine se zabavljamo, baš smo se zavoljeli, prošli vikend sam trebao kod mojih na selo i ona se...."
.

"Od Nove godine se zabavljamo, baš smo se zavoljeli. Prošli vikend sam trebao kod mojih na selo i ona se ponudila da me odveze i da upozna moje roditelje.

U startu nisam bio oduševljen tom idejom, ali nisam imao izbora. Ona je prava gradska cura, šminka, nokti, frizura, a moji roditelji pravi seljaci, sad nije da ih se stidim, ali bojao sam se kako će oni reagovati , pogotovo moja mama.

sad-man

(Foto: Pexels) 

Čim smo došli i čim ju je moja mama vidjela po pogledu sam shvatio da nije zadovoljna, samo je šutila i “kiselo se smijala”, a onda dok smo ispijali kafu rekla je mojoj djevojci da bi trebala da “odreže” nokte, jer seoske poslove ne može raditi takva, a moja djevojka joj je bez imalo srama odgovorila:

NOKTE NEĆU ODREZATI, SEOSKE POSLOVE NEĆU RADITI NITI ĆU IKADA NA SELU ŽIVJETI… Možete zamisliti kako je protekao ostatak dana…

sad

(Foto: Pexels) 

Desilo se ono čega sam se plašio, zbog tih maminih komentara sada moja djevojka dovodi u pitanje našu vezu, našu ljubav, budućnost… a sa druge strane zbog moje djevojke roditelji ne žele da čuju za mene jer sam ih kako kažu osramotio.

sad1

(Foto: Pexels) 

Shvatio sam da nikada neću biti potpuno sretan, moja djevojka i moji rooditelji se nikada neće slagati, a sve ih volim podjednako. Jednu stanu ću morati žrtvovati ma koliko da bolno nude bilo....

Ne propustite