SVADBA GODINE, Džajina kćerka i brat Ane Ivanović staju na LUDI KAMEN: Jednu stvar su strogo ZABRANILI SVIM ZVANICAMA!

Show
SVADBA GODINE, Džajina kćerka i brat Ane Ivanović staju na LUDI KAMEN: Jednu stvar su strogo ZABRANILI SVIM ZVANICAMA!
.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović vjenčat će se ove subote u jednom beogradskom hotelu.

Budući da će svadbi prisustvovati zvanice iz javnog svijeta, na svadbi će biti pojačane mjere obezbjeđenja, saznaje "Kurir".

aaaaa

Foto: MN Press

-  Dragana i Miloš su željeli da sve protekne u najboljem redu, te da se zvanice sa kojima žele da proslave najradosniji dan osjećaju sasvim opušteno i da se dobro zabave. Upravo iz tog razloga, u subotu će biti pojačan broj pripadnika obezbjeđenja, kako zbog toga što dolaze poznati iz inostranstva, kao što je na primjer Bastijan Švajnštajger, tako i zbog toga da bi svi bili sasvim opušteni - kaže izvor, i dodaje kako je upotreba mobitela strogo zabranjena.

- Porodice Džajić i Ivanović su proslavu vjenčanja organizovale tako da se svi dobro provedu i zabave, a da opet sve bude skladno i s ukusom. Upravo zbog svega ovoga, zamolili su zvanice da ne koriste mobilne telefone kako bi snimali, a potom sadržaj plasirali na društvenim mrežama. Naravno, to ne znači da neka fotografija neće završiti na Instagramu, ali se mlada i mladoženja nadaju da će svi ispoštovati njihovu želju i mobilne telefone ostaviti u torbama - završava izvor.

Ne propustite