NEZAPAMĆENI HAOS NA SNIMANJU "ZVEZDE GRANDA", MARIJA GAĐALA STOLICOM VIKI MILJKOVIĆ: Evo šta se desilo, ODMAH NAPUSTILA SNIMANJE!

Show
NEZAPAMĆENI HAOS NA SNIMANJU "ZVEZDE GRANDA", MARIJA GAĐALA STOLICOM VIKI MILJKOVIĆ: Evo šta se desilo, ODMAH NAPUSTILA SNIMANJE!
.

Kako se približava finale "Zvezde Granda", tenzije su na vrhuncu, a posebno među mentorima ovog takmičenja, piše "Scandal".

igmarijaserifovic4

Foto: Instagram

Kako prenosi Scandal, sveopšti haos je nastao kada je dvoje kandidata, čiji su mentori Jelena Karleuša i Marija Šerifović, dobili jednak broj glasova ostalih članova žirija, nakon čega je uslijedilo standardno preglasavanje.

Svi članovi žirija su dali svoje glasove, pri čemu su se opredijelili za jednog kandidata, osim Viki Miljković koja je izjavila da ne može da se odluči.

2

Foto: Printscreen

Saša Popović je insistirao da folkerka mora da da svoj glas, naročito zato što je odnos glasova ponovo bio ujednačen, ali Viki je odbila da to učini.

Uslijedila je petominutna rasprava, a Miljkovićeva ju je okončala tako što je, ne gledajući u tastere, pritisnula prvi koji joj se našao pod rukom.

3

Foto: Printscreen

To je navodno toliko iznerviralo Šerifovićevu da je zavitlala stolicu na kojoj je sjedila prema koleginici, ali, zbog razdaljine koja je bila među njima, nije postojala šansa da pogodi Viki.

zvezdegranda

Ipak, to je toliko potreslo Miljkovićevu da je napustila studio i vratila se nazad na snimanje tek nakon desetak minuta nakon što se koliko-toliko pribrala.

Ne propustite