PROCURILI DETALJI RAZVODA DARKA I ANE SEVIĆ, DARKO POKAZAO KAKAV JE ČOVJEK: Evo šta je ostavio KĆERKICI, ŠTA ĆE NA OVO VJERENICA REĆI?

Show
PROCURILI DETALJI RAZVODA DARKA I ANE SEVIĆ, DARKO POKAZAO KAKAV JE ČOVJEK: Evo šta je ostavio KĆERKICI, ŠTA ĆE NA OVO VJERENICA REĆI?
.

Darko Lazić i Ana Sević razveli su se 16. maja, što je i sam pjevač potvrdio za "Kurir".

Otkrio je kako je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i da je starateljstvo nad Lorenom dobila Ana.

2

Foto: Kurir.rs

Njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali, jer su odmah nakon Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće. 

- Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvijek bili prijatelji, a pritom imamo kćerku, koju volimo najviše na svijetu - kazao je Darko, pa dodao:

2

- O svemu smo se dogovorili. Kćerka će živjeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mjesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih dijelimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata - ističe folker i priznaje da se sada najviše raduje što će njegova vjerenica Marina Gagić uskoro na svijet donijeti njihovog sina, kome će dati ime Mihajlo.

darko-lazicig

Foto: Instagram

- Sada mi možemo da planiramo vjenčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo - kaže Darko i dodaje da će Ana i njegova kćerka ostati u stanu u Beogradu u kom su ranije živjeli zajedno.

444

Foto: Dalibor Danilović

- Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dijete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam! - kaže pjevač.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite