KARLEUŠA ŠOKIRALA FANOVE POVLAČENJEM IZ MEDIJA, A NOVIM SLIKAMA IZAZVALA HAOS NA INSTAGRAMU: Ubitačan dekolte i duge noge (FOTO)

Show
KARLEUŠA ŠOKIRALA FANOVE POVLAČENJEM IZ MEDIJA, A NOVIM SLIKAMA IZAZVALA HAOS NA INSTAGRAMU: Ubitačan dekolte i duge noge (FOTO)
.

Pjevačica je objavila novu fotografiju na Instagram, a u prvi plan izbacila sve svoje atribute i pokazala čime raspolaže

Jelena Karleuša zapalila je društvene mreže slikama u provokativnom izdanju, dok su u prvom planu bili njen ubitačan dekolte i duge noge.

Karleuša je na sebi imala prave ljetne boje, roze kosu i flurescentnu žutu haljinu koja je isticala njene atribute.

Nakon ovoga dobila je lavinu komentara i pohvala na račun izgleda.

karleusaig

(Instagram)

karleusaprint

(Printscreen)

karleusa-printscreen

(Printscreen)

"Ima li šta ovoj ženi da ne stoji?", "Goriš", "Prelijepa žena, uvijek sređena i uvijek top" - bili su samo neki od komentara njenih fanova.

Podsjetimo, Jelena Karleuša sinoć je objavila odluku da će se povući iz medija i s obožavateljima komunicirati isključivo putem društvenih mreža.

"Zbog stalnog saplitanja, omalovažavanja, medijskog linča, a onda i medijskih zabrana, bila sam primorana okrenuti se društvenim mrežama koje su bile jedini način moje komunikacije s publikom. Dok su se mediji nadmetali u komentarima kako je Instagram jedino mjesto gdje se pojavljujem, postala sam najpraćenija srpska javna osoba na društvenim mrežama. Riječ je o pravim pratiteljima iz cijelog svijeta. Koliko god mi je tada bilo teško, nesvjesno sam uvela nova medijska pravila u kojima su društvene mreže jače od bilo kojeg medija u Srbiji. Tako danas moju pjesmu, sliku ili riječ, vidi više ljudi nego što bi vidjeli u svim medijima zajedno. Zbog nepravde sam u svojoj zemlji postala sam svoj medij" - poručila je Karleuša u svom Instagram storyju.

1748253-karleusa-ls

(Foto: Dragan Kadić)

Ne propustite