BOKI 13 JE NEKAD OVAKO IZGLEDAO, A SAD JE MRŠAV 'KAO GRANA': Odbacio žensku odjeću, a evo ČIM SE BAVI! (FOTO)

Kiosk
BOKI 13 JE NEKAD OVAKO IZGLEDAO, A SAD JE MRŠAV 'KAO GRANA': Odbacio žensku odjeću, a evo ČIM SE BAVI! (FOTO)
.

Makedonski voditelj Bojan Jovanovski je u martu 2018. pokrenuo vlastitu televiziju '1 TV'. Tamo je svoju emisiju dobila i pjevačica Tijana Dapčević, sestra ovogodišnje predstavnice Sjeverne Makedonije, Tamare Todevske

Kontroverzni makedonski voditelj i šoumen Bojan Jovanovski (33), poznatiji kao Boki 13, nekada je bio jedno od najpoznatijih lica u srpskim showovima. Većina ljubitelja realityja pamti ga po tome što je svojim sugovornicima sve otvoreno i direktno govorio zbog čega se često svađao sa svima.

Gledatelji ga ili nisu mogli podnijeti ili im je bio simpatičan... sredine nije bilo...

Solariji i plastični kirurzi bili su mu nezaobilazni, a volio je hodati i u štiklama. U svojoj nekadašnjoj emisiji 'Arena B-13' na TV Pinku ugostio je i Jelenu Karleušu (40). 

Godine 2012. objavio je glazbeni album 'Ne plaši se ogledala', a iste se godine šuškalo i kako će promijeniti spol. 

Prije dvije godine izgubio je 60 kilograma i postao neprepoznatljiv. Odbacio je sa sebe žensku odjeću i šminku te promijenio stil života. Priznao je da mu rigorozne dijete nikada nisu pomagale, a zbog dosegnutih 130 kila bilo mu je ugroženo i zdravlje, pišu 24sata.hr.

boki2

(Instagram)

Otišao je u londonsku privatnu kliniku i potrošio na hiljade eura kako bi se stesao, pisali su srpski mediji. Posljednjih godina Jovanovski se povukao iz medija, ali i dalje se 'vrti' oko kamera. 

boki

(Instagram)

U martu 2018. pokrenuo je vlastitu televiziju '1 TV' u Makedoniji. Tamo je svoju emisiju dobila i pjevačica Tijana Dapčević (43), sestra ovogodišnje predstavnice Sjeverne Makedonije - Tamare Todevske (33).  

boki1

(Instagram)

Ne propustite