Provedite savršen odmor u luksuznom hotelu Kalamper!

Kiosk
Provedite savršen odmor u luksuznom hotelu Kalamper!
-

Kalamper Hotel & Spa je ekskluzivni objekat na obali mora koje karakteriše moderan i luksuzan dizajn. Budite se uz šum mora, jedite najkvalitetnije pripremljenu hranu, započnite dan relaksirani na bazenu. Prepustite se uživanju u ambijentu i usluzi koju će vam priuštiti visoko kvalifikovano osoblje. Kalamper Hotel&SPA je novootvoreni hotel na Barskoj Rivijeri koji je kategorisan sa 4plus zvjezdice, koji je ujedno i Eko hotel, nosioc Eco Label sertifikata Evropske Unije.

2

Kalamper Hotel&Spa 4plus* je luksuzan hotel smjesten na Velikom Pijesku,na magistralnom putu Bar-Ulcinj. Hotel se nalazi iznad plaže, uz postojeći “Kalamper Hotel resort” i suštinski je unapređenje turističkog kompleksa uspješne porodične kompanije “Kalamper”.Hotel na je na raspolaganju gostima svih 12 mjeseci pa je Veliki Pijesak je ovim visokokategorisanim objektom dobio na atraktivnosti. Takođe, prvi hotel na barskoj rivijeri sa međunarodnim ekološkim sertifikatom

555

Hotel posjeduje 24 smještajne jedinice, od toga 17 standardnih soba, 6 apartmana i Predsjednički apartman. Apartmani su sa direktnim pogledom na more i djelimičnim pogledom na more.U restoranu Kalamper Hotela & SPA možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Velika terasa pogodna je za obroke pod vedrim nebom, dok se u kasnijim podnevnim časovima pruža izvanredan spektar boja prilikom zalaska sunca.

 58875587

 Na krovu hotela se nalazi otvoreni bazen sa lounge barom. Pogled na pučinu sa terase prilagođene za apsolutno uživanje i relaksaciju upotpunjen je adekvatnim muzičkim izborom.
 Gosti hotela mogu da uživaju u moru i suncu na privatnoj hotelskoj plaži, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.

8888

Hotel raspolaže salom za sastanke, opremljenom najnovijom tehnologijom, teretanom, Spa&Wellness centrom koji obuhvata: veliki bazen, dječiji bazen, đakuzi, hladan đakuzi, slanu sobu, tursko kupatilo, saunu, masaže i bogatu ponudu kvalitetnih kozmetičkih preparata. Kalamper Hotel & SPA posjeduje dječju igraonicu a ljubazno i stručno osoblje je na raspolaganju svakog dana da pruži brigu, edukaciju i zabavu našim najdražim gostima. Visoko profesionalno i ljubazno osoblje Kalamper Hotel&SPA tima će Vam pružiti perfektnu uslugu

888888

Izaberite opciju između tri, pet ili sedam noćenja sa doručkom za dvije osobe po odličnim cijenama!

 

Detalje o ponudi pogledajte na  LINKU .

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

 

Ne propustite