DARKO I ANA ODUGOVLAČILI SA RAZVODOM, ALI JE USLIJEDIO OBRT: Jedan susret je sve PROMIJENIO!

Show
DARKO I ANA ODUGOVLAČILI SA RAZVODOM, ALI JE USLIJEDIO OBRT: Jedan susret je sve PROMIJENIO!
.

Ana Sević i Darko Lazić prije nekoliko dana i zvanično su okončali svoj brak.

Ana i Darko početkom 2018. godine donijeli su odluku da se razvedu, međutim sve do sada su na papiru i dalje bili u braku. Pjevač je prije nekoliko mjeseci otkrio i zbog čega nije potpisao papire za razvod.

"Nismo uspjeli da se dogovorimo oko starateljstva nad kćerkom. Svjestan sam da dijete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali volio bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan", rekao je Darko Lazić tada za magazin Story.

darko-ns

(Printscreen)

Ana i Darko su, po svemu sudeći, na kraju ipak postigli dogovor oko nasljednice Lorene. Naime, oni su prije nekoliko dana uslikani u jednom kafiću na Vračaru, a pjevač je sada otkrio da je do susreta došlo upravo kako bi on potpisao papire za razvod.

"Tačno je, Ana i ja smo se razveli prije neki dan. Rukovali smo se kao ljudi i krenuo je svako svojim putem i zvanično. U super smo odnosima i njegovaćemo dobre odnose zbog Lorene", rekao je Darko za Srpski telegraf.

Sevićeva i Lazić već duže vrijeme uživaju u ljubavi sa novim partnerima – Ana sa dečkom Danijelom, a Darko sa vjerenicom Marinom sa kojom očekuje sina.

darko2

(Instagram)

Ne propustite