JEZIVO: Žena iskočila iz vozila u pokretu nakon što je vidjela da joj je OVO skočio u krilo

Zanimljivosti
JEZIVO: Žena iskočila iz vozila u pokretu nakon što je vidjela da joj je OVO skočio u krilo
.

Kad je riječ o strahu od paukova, moglo bi se reći da postoje tri vrste ljudi, ovisno o tome što rade kad ih vide. Prvi ih gaze, drugi spašavaju ili puštaju na miru, a treći se potpuno izbezume od straha.

Neimenovana žena iz američke savezne države Georgije neupitno spada u treću kategoriju. Ona je nedavno zbog straha od pauka iskočila iz svog Kia kombija koji je vozila, a zatim je gledala kako vozilo završava u obližnjoj rijeci.

Kako piše nbcnews, u nedjelju se spuštala po rampi u svom vozilu kako bi spustila kajak u rijeku u Kingstonu, oko 90 kilometara od Atlante, kad ju je zaprepastio neželjeni posjetitelj. 

Naime, u njezino krilo iznenada je skočio pauk, navodi se u policijskom priopćenju. Prestrašena žena ekspresno je iskočila iz vozila, a Kia se otkotrljala u rijeku Etowah, plutala nekoliko metara, a zatim je potpuno potonula, rekli su iz policije.

 

Nautičar u tom području pokušao je pronaći kombi, ali nije uspio. Vlasti su rekle da će osiguravateljska kuća nes(p)retne žene pokušati angažirati tim ronilaca da lociraju vozilo i izvade ga iz rijeke.

Ne propustite