Povratna karta za BEČ sa turističkom agencijom BISS TOURS za polaske do 10.06.2019.!

Kiosk
Povratna karta za BEČ sa turističkom agencijom BISS TOURS za polaske do 10.06.2019.!
-

Beč je jedna od najznačajnijih evropskih prijestolnica, u kojoj se dugo vremena krojila sudbina Evrope, zbog čega je grad od davnina postao mjesto na koje morate doći bar jednom u životu i diviti se njegovoj veličanstvenosti.

52

Danas ovaj grad posećuju milioni turista, koji svoje vrijeme ovdje provode obilazeći brojne atrakcije grada, šoping centre, restorane, prirodne i zabavne parkove..Osim što je grad vrhunske arhitekture, Beč je i grad uzvišene umjetnosti koja se razvijala na dvorovima, pa su danas zaštitni znak grada veliki kompozitori koji su živjeli i stvarali u Beču.

54

Društvo „BabićBiss-tours“ d.o.o. Zenica osnovano je 28. februara 1991.godine. U sklopu kompanije „Babić – Biss-tours“ d.o.o. Zenica , u kojoj je zaposleno je preko 85 radnika, postoji sopstveni vozni park sa 40 autobusa visoke turističke klase.

53

 Platite 95 KM povratnu autobusku kartu za Beč i putujte sa Biss Tours agencijom!

 

Detalje o ponudi pogledajte na  LINKU .

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

 

 

Ne propustite