Ovo je muž Sanje Marinković, krije ga kao zmija noge: A kad vidite kako izgleda sve će vam biti jasno, NIKAD NE OBJAVLJUJE ZAJEDNIČKE FOTOGRAFIJE

Kiosk
Ovo je  muž Sanje Marinković, krije ga kao zmija noge: A kad vidite kako izgleda sve će vam biti jasno, NIKAD NE OBJAVLJUJE ZAJEDNIČKE FOTOGRAFIJE
.

Poznato TV lice Sanja Marinković i njen izabranik Aleksandar Uhrin svoju ljubav krunisali su brakom 2011. godine nakon dugogodišnjeg zabavljanja.

Iako su pred matičara odlučili da stanu tek prije 7 godina, par je 2007. godine dobio sina Strahinju.

Kako je Sanja javna ličnost, često se pojavljuje u medijima za razliku od svog supruga. Isto tako, dok je ona aktivna na društvenim mrežama, on za tim ne pokazuje pretjerano interesovanje.

muz1

FOTO, Printscreen

 

Sretni par uživa u svojoj ljubavi, ali Aleksandar nema želju za eksponiranjem u javnosti, pa Sanja reijtko javno objavljuje zajedničke porodične fotografije.

muz

FOTO, Printscreen

Možda vas zanima

Sanja Marinković i Aco Pejović su  se odlično snašli kao manekeni u modnom editorijalu magazina “Hello!”. Novinarka i voditeljka i popularni pjevač savršeno su nam dočarali vrijeme romantike, damskog ponašanja i gospodskih manira dvadesetih godina prošlog vijeka.

bbb

Foto, Hello

Dugogodišnji prijatelji i saradnici, a prije svega uspješni pojedinci, koji duže od dvije decenije nižu uspjehe u svojoj branši, pokazali su njihovu drugačiju, široj javnosti malo poznatu neposrednu stranu. Četrdesetčetvorogodišnji Aco i dvije godine mlađa Sanja prihvatili su ovaj modni izazov i zaraznom energijom dvadesetogodišnjaka pokazali da su godine dobar preduslov za životnu mudrost, ali i da ih nikada nije napustila mladalačka životna energija i želja za igrom.

(glossy.espreso.rs)

Ne propustite