UŽAS! Otac napao sina: Mlatili se štapom, tavom i laptopom, evo koji je razlog tučnjave

Aktuelno
UŽAS! Otac napao sina: Mlatili se štapom, tavom i laptopom, evo koji je razlog tučnjave
.

HRVATSKA - Šezdestogodišnji otac i 37-godišnji sin iz Koprivnice završili su na sudu jer su se fizički sukobili u obiteljskom stanu. Povod tučnjave je bio to što je otac ušao u sinovu sobu i prigovorio mu da se stalno igra na kompjuteru, javlja Danica.hr.

U sukobu su koristili drveni štap, PlayStation, laptop i tavu.

"Gađao me tavom"

"Lani u studenome oko 14.45 sati ušao sam u sinovu sobu, a on me potjerao uz pogrdne riječi: ‘Marš iz sobe, j… ti mater’! Izgurao me u hodnik, a ja sam drvenim štapom razbio sliku na zidu. Kad je krenuo prema meni s namjerom da me udari razbijajući usput keramičke vaze u hodniku, udarao sam ga štapom po glavi i tijelu. Potom je mene pogodio PlayStationom, pa sam otišao iz stana na parkiralište. No to nije bilo sve. Prvo je kroz prozor na mene bacio torbu s laptopom koji se razbio, a gađao me i Zepterovom tavom. Srećom, nije me pogodio", ispričao je otac na sudu i otkrio kako se stalno svađaju zbog sinove ovisnosti o računalnim igrama, ali i alkoholu.

Zbog nasilja u obitelji, otac mora platiti 750 kuna, a sin 1500 kuna kazne. Ocu je trajno oduzet drveni štap, a sinu metalna tava promjera 20 centimetara jer su bili sredstva napada.

Ne propustite