Odličan odmor koji će nadmašiti Vaša očekivanja provedite u Orebiću i Hotel Orsan ***!

Kiosk
Odličan odmor koji će nadmašiti Vaša očekivanja provedite u Orebiću i Hotel Orsan ***!
-

Hotel Orsan se nalazi u mjestu Orebiću, na poluotoku Pelješcu, poznatom vinarskom i gastronomskom kraju Hrvatske. Smješten je uz predivnu plažu, točno nasuprot starog grada Korčule, ispod brda Sv. Ilija. Nedirnuta priroda, mirno okruženje, čisto more, šljunčana plaža, i duga šetnica privući će vas da svoj odmor provedete ponovno baš u hotelu Orsan.

4

Hotel Orsan ima 98 soba: Dvokrevetne sobe (bračni krevet, ili twin kreveti) s pogledom na more i balkonom - DBL MB, ili pogledom na park i balkonom - BL BP.  Dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem (2+1, bračni krevet ili twin kreveti i pomoćni ležaj) s pogledom na more i balkonom - DBP MB, ili s pogledom na park i balkonom - DBP BPObiteljske sobe (2+2, dva bračna kreveta, ili jedan bračni krevet i twin kreveti) s pogledom na park i balkonom - FAM BP

6

Sobe su opremljene sa kupaonicom sa tuš kadom, klimom, SAT LCD-TV, telefonom i Wi-Fi, sef na recepciji. Ugostiteljski sadržaji i usluge (gastronomska ponuda)
Klimatizirani bife restoran s prekrasnim pogledom na stari grad Korčulu, jednom tjedno tematske gastronomske večeri (npr. Dalmatinska večer), show-cooking, aperitiv bar sa predivnom terasom, pool bar.

3

All-Inclusive Light usluga u bife formi s uključenim pićima uz obroke (crno i bijelo vino, pivo, bezalkoholna pića), mogućnost rezerviranja usluga noćenje s doručkom i polupansion s uključenim pićima uz obroke, tematske gastronomske večeri (npr. Dalmatinska večer).

7

Vanjski bazen s morskom vodom, ležaljke i suncobrani na terasi bazena (na plaži uz nadoplatu), animacija za djecu i odrasle, dječji klub, dječje igralište, večeri s muzikom uživo, teren za odbojku na pijesku, boćalište, sefovi na recepciji, besplatan parking i Wi-Fi Internet u sobama i javnim prostorima.

kre

Izaberite odgovarajući termin za dva noćenja za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi na park strani ili u sobi s pogledom na more i balkonom uz All Inclusive Light Uslugu!

 

Detalje o ponudi pogledajte na  LINKU .

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal! 

Ne propustite