VJENČANICA JOJ KOŠTALA 170 HILJADA EURA, TORTA 40 HILJADA: A da joj vidite mladoženju, DA LI SE BOGATA NEVJESTA USREĆILA?

Kiosk
VJENČANICA JOJ KOŠTALA 170 HILJADA EURA, TORTA 40 HILJADA: A da joj vidite mladoženju, DA LI SE BOGATA NEVJESTA USREĆILA?
.

O ovom vjenčanju nedavno su brujali svi mediji. 

Naime, poslije vjenčanja u glavnom gradu Čečenije Groznom, bogata čečenska nevjesta Kava Zurbekova (18) privatnim avionom uputila se u glavni grad Rusije na drugu ceremoniju kojoj je prisustvovalo 500 gostiju.

Kava je na put krenula u raskošnoj vjenčanici koju je dizajnirao libanski dizajner Zuhair Murad, za koju se procijenjuje da je koštala 170.000 eura.

Bogata Čečenka udala se za Ahmeda Džabrailova, sina bivšeg potpredsjednika čečenske vlade Huseina Džabrailova.

Pri ulasku u avion, Kavi je bila neophodna pomoć oko haljine, a u pomoć joj je rado priskočilo osoblje. Prema lokalnim običajima, nevjestina rodbina ne prisustvuje svečanosti.


Na proslavu u elitnom moskovskom restoranu Safisa pozvano je oko 500 gostiju. Kako prenose tamošnji mediji, mladenci su samo na svadbenu tortu potrošili skoro 40.000 eura.

Poznato je da Muradove raskošne vjenčanice vrlo često nose bogate ruske nasljednice i sve te haljine koštaju više od 150.000 eura. Ipak, iako se za Kavinu vjenčanicu pretpostavlja da je koštala oko 170.000 eura, nema zvanične potvrde.

 

Ne propustite