Ignoriraju sva upozorenja koja ukazuju na opasnost: Evo koji horoskopski znakovi se uvijek zaljube u krivu osobu

Kiosk
Ignoriraju sva upozorenja koja ukazuju na opasnost: Evo koji horoskopski znakovi se uvijek zaljube u krivu osobu
.

Neki horoskopski znakovi uporno biraju pogrešne partnere i ignoriraju sva upozorenja koja ukazuju na potencijalnu opasnost, a evo i o kojim je točno znakovima riječ.

1. Ovan

Ovnovi su jako izbirljivi, ali su uglavnom i dosta površni pa im je izgled jedan od glavnih kriterija pri odabiru partnera. Baš zato često nalete na nekoga tko iznutra nije ni približno toliko lijep kao izvana.

2. Blizanci

Društveni Blizanci obožavaju biti okruženi ljudima, a u svakom društvu obično su u centru pažnje. Da bi se u nekoga zaljubili, dovoljno je da vide da ih sluša i podržava u onome što imaju za reći, no često kasnije shvate da taj netko uopće nije na njihovom nivou, već im se samo ispočetka dodvoravao.

3. Rak

Rakovi se jako čvrsto vežu uz ljude do kojih im je stalo, što mnogi znaju i iskorištavati. Tako često završe u vezi s osobom koja na sve načine pokušava (i obično uspijeva) njima manipulirati, a kad to shvate, ostanu sami i nesretni.

4. Vaga

Osobe rođene u ovom znaku često završe u vezi s nekim čisto iz razloga da ne bi bile same jer je to nešto što najmanje vole. Zbog straha od samoće, Vage su sklone same sebe uvjeriti da im netko odgovara za vezu iako duboko u sebi znaju da to baš i nije tako.

5. Strijelac

Strijelci u vezi najviše cijene slobodu pa obično biraju partnere koji im ostavljaju dovoljno prostora i puštaju ih na miru kada to žele. No zbog takvog pomalo ležernog pristupa vezi u kojem ne obraćaju puno pažnje na to što radi njihov partner dok nisu zajedno, često završe prevareni ili iskorišteni.

Ne propustite