HOROR! Sadik izboden na parkingu, pronašla ga policija! Kad je stigla Hitna pomoć, za njega je već bilo kasno

Aktuelno
HOROR! Sadik izboden na parkingu, pronašla ga policija! Kad je stigla Hitna pomoć, za njega je već bilo kasno
.

ŠVAJCARSK​A - Smrt  muškarca zatekla je rođake i komšije koje su ga godinama poznavali. Srpski državljanin Sadik R. (57), koji je u Švajcarskoj bio duže vrijeme zaposlen kao moler, izboden je nedaleko od stana u kom je živio u gradu Kilvangenu, a ubrzo nakon napada nepoznatih osoba preminuo je od posljedica ubadanja.

Smrtonosni napad nožem dogodio se, prema prvim rezultatima iz istrage i onome što su rođaci ispričali, nakon što se Sadik vratio sa crnogorskog festivala koji se održavao povodom dana Crne Gore u Švajcarskoj, na kom je volontirao.

Parkirao je svoj službeni automobil iza zgrade, a onda su ga napali jedan ili više nepoznatih napadača i nožem mu naneli smrtonosne ubode i ogrebotine.

Policija je Sadika pronašla u svom stanu, a odmah je stigla i hitna pomoć, koja ga je odvela u bolnicu. Međutim, za Sadika je već bilo kasno i on je preminuo usljed stravičnih povreda.

Njegova smrt zatekla je rođake i komšije koje su ga godinama poznavali.

Ubistvo, uviđaj, mjesto zločina, policija

- Saznao sam od Sadikovog rođaka da je ubijen. Poznajem ga više od 20 godina i šokiran sam. Bio je dobra i veoma ljubazna osoba, veliki radnik - ispričao je komšija Alfred G. novinarima Blika.

Istraga u ovom slučaju je i dalje u toku, a tamošnja policija, prema pisanju Blika, pretražila je cijelo područje oko Sadikovog stana. U dosadašnjem radu policije nije otkriveno ko stoji iza ovog napada, niti koji bi motiv mogao biti.

Ne propustite