"Moja žena je trudna već 5 mjeseci, a ja sam se zaljubio u prvu komšinicu..."

Kiosk
"Moja žena je trudna već 5 mjeseci, a ja sam se zaljubio u prvu komšinicu..."
.

Moja žena je trudna već 5 mjeseci, a ja sam se u međuvremenu zaljubio u prvu komšinicu. Komšinica je kćerka mog školskog i dugogodišnjeg prijatelja, ima samo 18 godina, ali iako sam od nje stariji preko 20 to joj uopšte ne smeta.

Kaže da me voli više od svega na svijetu. Imamo redovno odnose već 4 mjeseca i prije par dana mi je rekla da misli da je i ona trudna.

Danas sam je vodio kod ginekologa, naravno u drugi grad i nakon pregleda je doktor rekao da je zaista trudna. U trenutku sam bio totalno van sebe, supruga trudna, ona trudna… iskreno uplašio sam se cijele situacije, ali nakon što sam se malo “sabrao” i nakon što smo ja i moja nova ljubav razgovarali odlučio sam da se razvedem od supruge i da se oženim sa njom.

Mislim to bi se desilo prije ili kasnije, pitanje je vremena, i takođe mislim da će se moja supruga koja ima 42 godine bolje snaći sama sa bebom, nego da okrenem leđa mladoj djevojci koja je svim srcem zaljubljena u mene.


 
Moram naći pravi način kako da sve objasnim supruzi, ali i prijatelju kojem će sigurno teško pasti spoznaja da mu imam odnose sa kćerkom jedinicom, plus razlika u godinama, još ni srednju nije završila i tako to…

Ima tu mnogo zavrzlama, ali volimo se, mnogo se volimo i mislim i nadam se da će 
naša ljubav pobijediti sve i da ćemo na kraju biti sretni.

Jedan je život i svaki trenutak sreće treba da se koristi… zar ne???

Ne propustite