Da li ste zaboravili Williama Levyja? Žene su za njim uzdisale, a pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Kiosk
Da li ste zaboravili Williama Levyja? Žene su za njim uzdisale, a pogledajte kako danas izgleda (FOTO)
.

William Levy Gutierrez slavni je latinoamerički glumac, porijeklom s Kube. Rođen je 29. augusta 1980. godine u Havani, a svoju slavnu karijeru počeo 2006. godine u seriji ''Mi vida eres tú''. Svjetsku slavu stekao je 2008. godine zahvaljujući seriji ''Cuidado Con El Ángel'' sa Maite Peroni, kada ga je pobliže upoznala i bosanskohercegovačka publika.

 Privukao je posebnu pažnju ženskog dijela publike jer je svojim izgledom bio privlačan i sa isklesanim tijelom i lijepim licem privlačio poput magneta.

Za vrlo kratak vremenski period Levy je osvojio srca gledateljica širom svijeta, a zahvaljujući ulogama u još nekoliko sapunica i filmova svrtan je u TOP 10 latino glumaca u Hollywoodu.

Njegov posljednji projekat do sada je američki film ''The Veil''
36-godišnji glumac i model je u posljednje dvije godine praktično nestao sa malih i velikih ekrana.

Levy je, zahvaljujući svojoj isklesanoj figuri, krasio mnoge naslovnice svijeta, prvenstveno ženskih magazina, a nerijetko bio i adut mnogih kompanija reklamirajući njihove proizvode.

Ovaj Kubanac je 8 godina (2003-2011) bio u braku sa seksipilnom meksičkom glumicom i manekenkom Elizabeth Gutiérrez, poznatoj po seriji ''El Rostro de Analía''.

Sa njom ima dvoje djece.

A evo kako danas glumac izgleda...

Čini se da glumcu koja godina više jako dobro stoji, samo je frizura drugačija...

wiliam-6

Ne propustite