Zaustavila ga policija, rekao im da bi radije u zatvor nego KUĆI svojoj ženi

Čudne priče
Zaustavila ga policija, rekao im da bi radije u zatvor nego KUĆI svojoj ženi
-


Muškarac s Floride koji je snimljen kako stoji kroz krovni prozor raširenih ruku na brzoj cesti rekao je policiji da bi radije išao u zatvor nego doma svojoj ženi.

police-874483-960-720

70-godišnji Leonard Olsen prošli tjedan zaustavljen je nakon što ga je uočio policajac koji nije bio u smjeni. Svjedok, koji je bizarnu situaciju uspio i snimiti, rekao je kako je u jednom trenu Olsen samo stajao dok se automobil još kretao.

543333-policajacspasiozivotdjecaku696x365-ls

Nakon što ga je zaustavila policija na dojavu policajca koji ga je uočio, Olen je prvo zanijekao sve što se dogodilo, rekavši da "ne zna ništa o tome". No nakon što su mu rekli da je snimljen, promijenio je priču, a zatim je rekao policajcima da se planirao predati jer ne želi doma svojoj supruzi.

 

raskid
Kad su ga pitali zašto to želi napraviti, rekao je da ga "žena tretira kao slugu". "I ljubavnica je, umoran sam od toga s*anja", rekao je. Dodao je i kako bi radije u zatvor nego doma, a želja mu je i ispunjena - suočava se s prekršajnom tužbom zbog nesmotrene vožnje.

 

Nakon što su mu pokazali snimku, Olsen je pokušao umanjiti težinu svojih postupaka, rekavši policiji da "automobil vozi sam i ima ogromno računalo u sebi" te da je "pomislio kako bi to bio lijep način slaviti boga na minutu".

Ne propustite