MREŽASTE ČARAPE, ŠTIKLE I LISICE NA NOGAMA: Srbijanska pjevačica zapalila društvene mreže fotografijom IZ KREVETA!

Show
MREŽASTE ČARAPE, ŠTIKLE I LISICE NA NOGAMA: Srbijanska pjevačica zapalila društvene mreže fotografijom IZ KREVETA!
.

Pjevačica Indira Aradinović Indy aktivan je korisnik društvenih mreža putem kojih sa svojim fanovima često dijeli fotografije iz poslovnog, ali i svakodnevnog, privatnog života.

Budući da je u proteklom periodu svoju figuru drastično izmijenila kada je za samo tri mjeseca izgubila čitavih 15 kilograma, Indi ne propušta priliku da se pohvali svojim zanosnim tijelom.

indi-1

(Instagram)

Indi na novoj fotografiji pozira u krevetu u nikad provokativnijem izdanju - u uskom korsetu, mrežastim čarapama i visokim štiklama na koje je zakačila policijske lisice, a lajkovi i komentari ne prestaju da pristižu.

indi

(Instagram)

"Opasno dobra! Bomba! - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Inače, Indi o borbi sa viškom kilograma često je javno govorila, pa je tako i sada nakon što je u kratkom periodu izgubila čitavih 15 kilograma, otkrila na koji način joj je to pošlo za rukom.

indira-aradinovic-indi-instagram

(Instagram)

"Presretna sam. Zahvaljujući jednoj predivnoj osobi sa kojom sam kontaktirala putem Fejsbuka, a koja živi u Palma de Majorci uspjela sam da smršam više od 15 kilograma za tri mjeseca. Putem kamere i telefona smo sarađivale. Neko sam ko lako skine, ali i vrati kilograme, ali ovog puta sam našla pravo rješenje. Uživam u ovome, ne odričem se hrane, ne padam u nesvijest... Naravno, uz zdravu ishranu bitna je i fizička aktivnost - otkrila je Indi nedavno za magazin Star.

19429912-1212967518829515-6624389349471769451-n

(Instagram)

Ne propustite