OD SEPTEMBRA SLIJEDI PAKAO, ONA ULAZI U ZADRUGU ZA 50.000 EURA: Napravit će HAOS, a kada vidite ko je još potpisao UGOVOR, neće vam biti dobro!

Show
OD SEPTEMBRA SLIJEDI PAKAO, ONA ULAZI U ZADRUGU ZA 50.000 EURA: Napravit će HAOS, a kada vidite ko je još potpisao UGOVOR, neće vam biti dobro!
.

Stanija Dobrojević ulazi u "Zadrugu 3" za 50.000 eura, saznaje Hit. 

Starleta je već dogovorila učešće u narednoj sezoni. 

"Produkcija uveliko planira treću sezonu "Zadruge", koja bi trebalo da počne u septembru. Stanija je tražila čak 50.000 eura da se po drugi put nađe na imanju u Šimanovcima. Pošto produkcija vjeruje da je ona jedan od glavnih rijaliti igrača, koji i sada diže gledanost, pristali su da joj isplate tu cifru. Takođe se dogovorila da joj, ukoliko pobijedi, produkcija Pinka plati PDV umjesto nje", otkriva izvor.

stanija-1

(Foto: Instagram)

Prema njegovim riječima, Dobrojevićeva nije u potpunosti zadovoljna kako se predstavila u ovoj sezoni.

"Mada je u centru pažnje, ne sviđa joj se što je solo igrač. Nadala se da će Vladimir Tomović ući i da će nastaviti romansu pred kamerama, ali je on zbog bolesnog oca odustao od toga. Ona voli da u rijalitiju bude u paru i da tako gradi priču. Rekla je produkciji da će u narednoj sezoni tek izdominirati, jer se ovdje nije snašla najbolje", kaže sagovornik.

On dodaje da postoji mogućnost i da u "Zadrugu 3" uđe ruku pod ruku sa Tomovićem.

screenshot-4-1000x0

(Foto: Screenshot) 

"Pričali su i o tome, jer su oni kao par bili interesantni publici. Čelnici Pinka će narednih dana kontaktirati Crnogorca da provjere da li je zainteresovan za to. Vjerujem da će, ukoliko njegov otac bude dobro, pristati. Ionako stalno komentariše "Zadrugu" na društvenim mrežama", priča izvor i nastavlja:

"Pretpostavljam da će mu otpisati kaznu od 50.000 eura koju mora da plati jer je diskvalifikovan zbog toga što je u**rio Aleksandru Subotić, a uz to će dobiti i honorar. To je veoma primamljiva ponuda.

I Miljana u trećoj sezoni

miljana2

(Foto: Instagram) 

 

Miljana Kulić je prva potpisala ugovor za "Zadrugu 3". Ona je sa vjerenikom Lazarom Čolićem Zolom pobjegla iz ove sezone rijalitija, a dok je bila na slobodi, dogovorila je povratak na imanje, ali i učešće u novoj sezoni.

Ne propustite