POJAVILE SU SE NOVE FOTKE SA SUSRETA KOLINDE I TRUDEAUA: Ove scene su otkrile šta se zapravo dešavalo između njih

Kiosk
POJAVILE SU SE NOVE FOTKE SA SUSRETA KOLINDE I TRUDEAUA: Ove scene su otkrile šta se zapravo dešavalo između njih
.

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović na sastanku sa kanadskim premijerom Trudeauom izgledala je kao da je doista obuzeta poplavom, ali - poplavom emocija!

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade Kanade Justin Trudeau susreli su se u Hamiltonu u Kanadi s predstavnicima hrvatske zajednice.

Govor tijela predsjednice Hrvatske i kanadskog premijera sasvim jasno pokazuje da među njima postoje simpatije i naklonost. Tijela lagano nagnuta jedan prema drugome kad sjede, otvoreni dlanovi i fokusiran pogled tokom razgovora te osmijeh na licu znakovi su jedne neopterećene, nekonfliktne komunikacije, ležerne i opuštene. 

profimedia-0433250130

Grabar Kitarović, koja je i sama živjela u Kanadi od 1997. do 2000. kao zaposlenica hrvatskog veleposlanstva, prisjetila se svog života u toj zemlji. Prepričala je kako je tada sa suprugom Jakovom autom putovala diljem Kanade i posvuda sretala Hrvate. 'Jakov i ja smo uvijek htjeli ići vidjeti migracije polarnih medvjeda. Nikada to putovanje nismo ostvarili, ali kada sam se interesirala za smještaj u Manitobi, postojao je samo jedan hotel u tom mjestu. Pogodite ko je bio vlasnik hotela? Hrvat', prepričala je kroz smijeh predsjednica.

profimedia-0433250124

U obraćanju se kanadskom premijeru često obraćala prvim imenom, nazvavši ga 'Justin', te je hvalila ljepote Kanade. No ne posve.

'Hrvatskih 1246 otoka je ništa prema kanadskih 30 hiljada, ali žao mi je, Justine, što to moram reći - da imamo natjecanje u ljepoti...', bocnula je predsjednica kanadskog premijera.

profimedia-0433250697

(Foto: Profimedia)

Ne propustite