NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA, UBIO SE NAKON UČEŠĆA U REALITYJU: Država odmah reagovala, ukida se program!

Kiosk
NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA, UBIO SE NAKON UČEŠĆA U REALITYJU: Država odmah reagovala, ukida se program!
.

Britanska televizijska mreža ITV u srijedu je prestala da emituje svoj talk show i to nakon samoubistva muškarca koji je u toj emisiji gostovao nekoliko dana prije ubistva.

– S obzirom na težinu nedavnih događaja odlučili smo da prekinemo emitovanje The Jeremy Kyle Showa – rekla je u srijedu izvršna direktorica televizije Kerolin Mekol.

Kako piše "The Sun", Steve Dymond je umro zbog predoziranja morfijumom, a njegovo tijelo je deset dana nakon učešća u emisiji koja je trebala da se prikaže u ponedjeljak pronašao vlasnik stana u kom je živio.

Njeva bivša djevojka objasnila je za tabloid da su se rastali nakon što je on gostovao u televizijskom showu i pao na detektoru laži kada je trebao da potvrdi da je nije nikada prevario.

Prije smrti on je poslao Jane SMS u kojem joj je rekao da ne može da živi bez nje, posvjedočila je Kalahanova i rekla da je  bio depresivan.

stevedymond

Foto: Facebook

-Jeremy Kyle Show imao je “vjernu publiku i ekipa je predano radila četrnaest godina, ali došao je trenutak da se skine s programa- rekla je portparolka britanske premijerke i dodala da je “osoblje ITV-a u mislima sa porodicom i prijateljima Stevea Dymonda”.

 

 

Ne propustite