Bio je oženjen sa Nedom Arnerić, sa Tanjom Bošković ima dvoje djece, nije mu odoljela ni Miss svijeta: KO JE ON?

Kiosk
Bio je oženjen sa Nedom Arnerić, sa Tanjom Bošković ima dvoje djece, nije mu odoljela ni Miss svijeta: KO JE ON?
.

Tanja Bošković bila je jedna od najljepših glumica u Jugoslaviji, a njenom šarmu tada nije odolio ni režiser Dejan Karaklajić, za koga se i udala.

Bivši surpužnici sličnih profesija u braku su dobili dvoje djece, kćerku Lanu koja je pošla majčinim stopama i sina Đorđa koji je diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Bio je oženjen i sa glumicom Nedom Arnerić, zbližili su se na snimanju filma “Užička republika”. Između njih se rodila ljubav, pa je glumica riješila da otkaže svoj angažman u filmu. Ipak, njihov brak nije potrajao, ali su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda.

1081607-dejan-karaklajic-ls

Foto: Dragan Kadić, Kurir

Dejan se nakon Nede zabavljao i sa nekadašnjom mis svijeta, Norvežankom Ingeborg Sorensen.

– Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio.

2

Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Ona je bila glavni razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku. Teoretski sam i dalje s njom u braku – rekao je Dejan u jednom intervjuu.

Na pitanje o svim tim ženama u svom životu kaže:

3

Foto: Damir Dervišagić, Kurir

– Mislim da sam se ja mnogo više trudio oko njih. Kada čovjek nekome da najbolji dio sebe, onda je za očekivati da će nešto i dobiti zauzvrat. U suštini, lijepim ženama muškarci teže prilaze, a i one su kao i sve druge. Možda su neke malo sujetnije od drugih. Ja to, međutim, nisam primjećivao i prilazio sam im. 

Ne propustite