VELIKI ŠOK! Glumio je u najvećim filmovima današnjice, a POČINIO JE SAMOUBISTVO! Skočio je s mosta, a oprostio se na INSTAGRAMU!

Film
VELIKI ŠOK! Glumio je u najvećim filmovima današnjice, a POČINIO JE SAMOUBISTVO! Skočio je s mosta, a oprostio se na INSTAGRAMU!
Glumac je prije samoubistva objavio brutalan post na Instagramu u kojem se moglo posumnjati kako će nešto učiniti sebi...

Glumac Isaac Kappy, koji je glumio u "Thoru" i "Terminatoru" poginuo je nakon što je skočio s mosta u Arizoni, javljaju američki mediji. U policijskom izvještaju navodi se kako je Kappyja nakon skoka s mosta, kojim je namjeravao počiniti samoubistvo, udario i automobil.

On je prije samoubistva prijetio Paris Jackson, kćerki Michaela Jacksona, a optužen je i kako je bio nasilan prema njoj. TMZ je izvijestio kako je nekoliko prolaznika pokušalo fizički obuzdati 42-godišnjaka da ne skoči s mosta, ali nisu ga uspjeli zadržati.

Image result for Isaac Kappy thor

Glasnogovornik Odjela za javnu sigurnost Arizone Bart Graves kazao je za magazin People kako je policija tijelo ovog glumca pronašla ispod mosta na Transwestern Roadu.

"On je skočio s mosta, a nakon toga ga je udario automobil koji je prolazio cestom. Muškarac koji je preminuo na mjestu događaja identifikovan je kao 42-godišnji Issac Kappy", potvrdio je Graves.

Glumac je prije samoubistva objavio brutalan post na Instagramu u kojem se moglo posumnjati kako će nešto učiniti sebi.

"Nisam bio dobar čovjek. Izdao sam mnogo ljudi i mnogo povjerenja. Prodavao sam drogu. Nisam plaćao porez. Imam dugova. Zlostavljao sam svoje tijelo cigaretama, drogom i alkoholom. I dok je istina da sam proveo mnogo, mnogo sati na istraživanje o lošim glumcima, tako malo sam njegovao samoopažanje vlastitih djela", napisao je Kappy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

A post shared by Isaac Kappy (@isaackappy) on

 

Ne propustite