Imao je 15 godina i od roditelja je ukrao auto: Tinejdžer vozio 150 NA SAT I SMRTNO STRADAO!

Crna hronika
Imao je 15 godina i od roditelja je ukrao auto: Tinejdžer vozio 150 NA SAT I SMRTNO STRADAO!
U njegovom automobilu nalazile su se stvari prijatelja i on je tada krenuo da ih usput vrati...

MalolJetni Nemanja Lazarević (15) poginuo je u subotu, nešto prije ponoći u Umčarima kada se, vozeći bez dozvole očev automobil marke "mercedes", zakucao u drvo pri ogomnoj brzini.

Kako prenose mediji, Lazarević je prije nesreće bio u obližnjem kafiću sa drugovima. Oko 11 sati je krenuo kući i povezao druga sa sobom. Kada ga je ostavio, stigao je u svoj dom i, kako pričaju poznanici, legao u krevet. Nakon toga ga je, navodno, drugo društvo pozvalo da se nađe sa njima.

Sudeći po riječima komšija, u njegovom automobilu nalazile su se stvari prijatelja i on je tada krenuo da ih usput vrati. Međutim, do dogovorenog mjesta nije uspeo da stigne, a nastradao je na nešto više od jednog kilometra od svoje kuće. Tinejdžer je, inače, za nekoliko dana trebalo da napuni 16 godina i svi su se unaprijed radovali tom slavlju.

Sudeći po rečima ljudi koji žive u kući preko puta mesta nesreće, i koji su prvi pristigli u pomoć nastradalom dečku, Nemanja je pri velikoj brzini vjerovatno izgubio kontrolu nad vozilom i pri tom udario o ivičnjak na putu. Auto se odbio i zakucao u drvo pokraj puta.

Prvi koji su Nemanji pritekli u pomoć bila je porodica iz kuće koja se nalazi preko puta. Kako oni pričaju od siline udarca proizveden je jak zvuk koji je sve komšije tjerao da izađu na ulicu i vide šta se dogodilo. Nekoliko sati nakon udesa, ostaci od automobila marke „mercedes“ koji je Nemanja vozio, bili su razbacani svuda u krugu od nekoliko metara. Tu su se našli vrata od automobila, deo haube, volan, brzinomer pa čak i ključevi.

 

Ne propustite