SKANDAL TRESE ESTRADU: OVO što su OTAC i SIN uradili jedan drugom RASTUŽIĆE CIJELU PORODICU

Show
SKANDAL TRESE ESTRADU: OVO što su OTAC i SIN uradili jedan drugom RASTUŽIĆE CIJELU PORODICU
.

Pjevač Nikola Rokvić prije tri godine se zakleo na vječnu ljubav manekenki Bojani Barović u Manastiru Mileševa, a njegov otac Marinko nije prisustvao vjenčanju. Kako su domaći mediji tada pisali, Marinko nije ni bio pozvan na crkveno vjenčanje.


- Nikola je ljut na oca zbog svega što je priredio njegovoj majci Slavici, koja se, nakon saznanja da ju je prevario, preselila kod sina u stan - tvrdio je tada izvor blizak porodici Rokvić i dodao:


- Marinko nije bio upoznat sa Nikolinim planovima u vezi sa vjenčanjem. Odnosi u porodici su veoma zategnuti, što se vidjelo i kada je produkcija šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ priredila Nikoli iznenađenje i dovela Marinka da nastupe zajedno. Nikoli nije bilo prijatno što vidi tatu na bini, ali je to nekako uspio da sakrije. Marinko nije prisustvovao crkvenom vjenčanju, što ga je i te kako povrijedilo - otkriva izvor ta "Alo".

foto Foto: Instagram prinscreen/nikolarokvic


Kada su Marinka upitali o sinovljevom vjenčanju, on im je ljutito obrusio:

- Šta mene pitate za svadbu? Briga me za to. Zovite Nikolu, ne zanima me vaše pitanje - bijesno je rekao pjevač, koji je očigledno povrijeđen zbog te sinovljeve odluke.

Ne propustite