NAJNEOBIČNIJA imena djece poznatih u Srbiji: Ova su NAJČUDNIJA!

Kiosk
NAJNEOBIČNIJA imena djece poznatih u Srbiji: Ova su NAJČUDNIJA!
Mnoge naše javne ličnosti za svoje nasljednike biraju neobična imena, a među onima koji se nisu odlučili za klasiku su i Nikolija Jovanović, Ana Štajdohar, Zdravko Čolić, Jovana Mnoge naše javne ličnosti za svoje nasljednike biraju neobična imena, a među onima koji se nisu odlučili za klasiku su i Nikolija Jovanović, Ana Štajdohar, Zdravko Čolić, Jovana Švonja i mnogi drugi. i mnogi drugi.

Mnoge naše javne ličnosti za svoje nasljednike biraju neobična imena, a među onima koji se nisu odlučili za klasiku su i Nikolija Jovanović, Ana Štajdohar, Zdravko Čolić, Jovana Švonja i mnogi drugi.

Atraktivna pjevačica Nikolija Jovanović svojoj nasljednici nadjenula je ime Rea, koje je grčkog porijekla. U bukvalnom prevodu znači “teći”.

Političar Čeda Jovanović bio je jako kreativan kada je reč o odabiru imena za nasljednike. Sinu je dao ime Mihajlo Lajf, što sa engleskog kada se prevede znači život, prvoj kćerki Jana Hart, što takođe na engleskom znači srce i trećoj, najmlađoj, Zora Fejt, sudbina ili vera.

zz

Foto: Instagram

Popularni pjevač Zdravko Čolić je za svoju najstariju nasljednicu odabrao ime Una Zvezdana, dok joj drugoj ćerki dao ime Lara.

Đorđe Miljenović, poznatiji pod nadimkom Skaj Vikler i njegova partnerka Anđela Stamenković prije pet godina su postaliu roditelji malene Strijele.

Kcerka legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piskija, Anja, zajedno sa svojim izabranikom Hugom Valente nadjenula je ime kćerki Indija Rouz.

aaa

Foto: Instagram
 

Pjevačica Ana Štajdohar i saksofonista Nikola Demonja svojoj djevojčici su dali ime Nia.

Lijepa sestra Nataše Bekvalac mama je dečaka kome je dala neobično ime, Noa.

bbbb

Foto: Instagram

Biljana i Janko Tisparević svojoj kćerki su dali ime Emili, a značenje imena je “ona koja se takmiči“.

Čuveni fudbaler Marko Pantelić i njegova supruga Tijana kćerke su nazvali Ingrid i Alegra. Ime Ingrid vodi porijeklo iz Švedske i znači žena, dok Alegra znači vesela osoba.

Pjevačica Indira Radić odabrala je enobično ime za sina - Severin. Ovo nesvakidašnje ime, nastalo je od latinske riječi “severus” što znači strog ili ozbiljan.

Nekadašnja učesnica “Velikog brata“ Ena Popov svojoj kćerki je dala ime Rija, a značenje je “ona koja je jaka”.

 

Ne propustite