MOSTARAC U REKLAMI ZA ČUVENI 'UNIVERSAL STUDIO'...kako je samo zgodan!!!

Slavne ličnosti
MOSTARAC U REKLAMI ZA ČUVENI 'UNIVERSAL STUDIO'...kako je samo zgodan!!!
.

 

Mostarac Ajdin Sefer nedavno se pojavio u reklami za čuveni „Universal studio“, a bilbordi se nalaze širom Los Angelesa. Sefer tako s još jednom manekenkom sjedi u prvom redu kina dok jedu kokice i uživaju u gledanju filma.

aw

Čuveno mjesto

- Snimanje je bilo veoma zabavno, trajalo je cijeli dan, ali vrijedilo je, bilbordi s mojim likom nalaze se svuda ovdje u Holivudu, ali i u čuvenom „Citywalk Theme Parku“ ispred samog „Universal studija“. To je zaista velika čast za mene i sigurno značajna stvar u mojoj biografiji – ističe Sefer za Avaz.

 

Još jedan u nizu uspjeha ovog Mostarca jeste i pojavljivanje na mjestu o kojem manekeni i glumci širom svijeta sanjaju, a to je „New York Times Square“. Naš maneken, koji polako gradi i glumačku karijeru, pojavio se tako prije nekoliko sedmica na videozidu na ovom čuvenom mjestu u New Yorku kao jedan od likova iz animiranog filma „Izbavitelji“ ispred „Disney“ kompanije.

- To je zaista bilo spektakularno i još sam iznenađen da mi se jedan od životnih snova ostvario. Na setu sa mnom bila je glumica koja je igrala moju ženu te djevojčica i dječak koji su glumili našu djecu. Zapravo, mi smo reklamirali kostime iz tog crtanog filma, koji su namijenjeni za cijelu familiju – rekao je maneken.

screen-shot-05-11-19-at-11-51-pm

 

Crveni tepih

Ajdin se, također, prošlog mjeseca pojavio na crvenom tepihu priznatog magazina „LA Palme“, koji je slavio svoj rođendan, a uspješni maneken na ovaj događaj pozvan je zajedno s drugim zvijezdama zbog toga što je nekoliko puta krasio njihove stranice u editorijalima. 

U spotu Lady Gage

Mostarac se proslavio širom svijeta pojavivši se u spotu „G.U.Y.“ velike muzičke zvijezde Lady Gage. Spot se i danas često emitira na muzičkim kanalima, a na YouTube kanalu broji nekoliko miliona pregleda.

 

Vezan za Mostar

Sefer je veoma vezan za svoj rodni grad te tako svako ljeto dolazi u posjetu Hercegovini. Kako kaže, u duši i srcu nosi Neretvu, Stari most, a posebno se raduje kada naša reprezentacija ostvari pobjedu.

Ne propustite