Ruska misica (25) se razvodi od kralja Malazije (49): Zbog njega je prešla na islam a onda su počeli problemi...

Zanimljivosti
Ruska misica (25) se razvodi od kralja Malazije (49): Zbog njega je prešla na islam a onda su počeli problemi...
,

Dobro obavješteni izvori tvrde da je u toku brakorazvodna parnica
Sredinom novembra prošle godine, kralj Malezije Muhamed V, oženio je rusku miscu Oksanu Vojvodinu, koja je zbog njega u aprilu ove godine prihvatila islam. 

Ali već ovih dana se šuška kako se njihov brak srušio kao kula od karata.  

screen-shot-05-11-19-at-11-38-pm

Priča o ruskoj Pepeljuzi, koja se udala za kralja, izgleda da se završila, kaže dobro obavješteni izvor, a prenosi sajt brainum.ru.

Prema glasinama, kralj Malezije je odlučio da raskine brak sa svojom novom ženom i to samo nekoliko mjeseci od vjenčanja!

"Od glasina da je Oksana trudna, pa do toga da će kralj abdicirati, istina je samo da se poznati par razvodi. Izvori tvrde da su papiri za brakorazvodnu parnicu u pripremi." 

Mladin otac je komentarisao galsine slijedećim riječima: "To su budalaštine. Ne pratim internet, ali da je došlo do razvoda, ja bih prvi znao!"

screen-shot-05-11-19-at-11-37-pm

Predstavnik za štampu Oksane Vojvodine je rekao:

"Ne znam odakle dolaze te informacije ali to je apsolutno netačno. To su gluposti. Sve te priče o njima su izmišljotine. Ono što vam mogu reći je da je Oksana dobro," kaže njen predstavnik.
Oksana  Vojvodina je 2015. godine pobjedila na izboru za Mis Moskve. Od tada je radila kao model pa se njene golišave fotografije mogu vidjeti na internetu i danas. U aprilu ove godine, kada je prihvatila islam, ime je promenila u Rihan Oksana Gorbatenko.

Ne propustite