MILJANIN GINEKOLOG UPOZORAVA! Mora da se liječi!!! MATI JOJ OČAJNA....Moli je da posluša doktore

Show
MILJANIN GINEKOLOG UPOZORAVA! Mora da se liječi!!! MATI JOJ OČAJNA....Moli je da posluša doktore
,

Miljana Kulić svako malo napominje kako je ponovo u drugom stanju. Drugo dijete očito priželjkuje, ali njen ginekolog otkrio je da bi s njene strane bilo neodgovorno da sad radi na tome.

miljana-zadruga-2

Kako se navodi, zbog mioma koji joj se stvorio u ovoj trudnoći, moglo bi da dođe i do pobačaja.

 

"Miljani se miom stvorio tokom trudnoće i saopštili smo joj da mora to da reši kada se oporavi od porođaja, ali ona tome nije pridavala značaj i ne smatra to opasnim", kaže ginekolog.

miljana1

"Znam da želi drugu bebu i ona može da ostane u drugom stanju, ali postoji opasnost da miom odbije plod i da dođe do pobačaja. Takođe, postoji mogućnost da iznese trudnoću do kraja, ali onda beba može da ima problem sa glasnim žicama, u većini slučajeva se to dešava. Pored mioma, Miljana ima problem sa lijevim jajnikom i ne bi trebalo da dozvoli da joj se trudnoća desi, jer su posljedice neminovne. Bilo bi joj bolje da prvo riješi ginekološke probleme pa da tek onda razmišlja o drugom djetetu", upozorio je on.


Cijelu ovu priču na neki način potvrdila je i njena majka Marija, kada je pred kamerama rekla svojoj ćerki:

 

"Kako da ostaneš trudna uopšte? Ne znam kako uopšte i razmišljaš o tome kada znaš da imaš problema sa miomom i jajnikom."

Ne propustite