PJEVAČICA KRIJE OVU TAJNU KO ZMIJA NOGE!!! Zbog toga je čak i dokumente izmjenila!? Predstavlja je ko sestru, a ona joj je ustvari, KĆERKA

Slavne ličnosti
PJEVAČICA KRIJE OVU TAJNU KO ZMIJA NOGE!!! Zbog toga je čak i dokumente izmjenila!? Predstavlja je ko sestru, a ona joj je ustvari, KĆERKA
,

 Jedna od najbizarnijih priča o rodbinskoj vezi dvije pjevačice, dvije sestre - Bijonse i Solanž Nouls, danas je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama i u stranim medijima.

Kako teorija zavjere tvrdi Bijonse nije sestra, već majka Solanž Nouls. Pevačica je ostala trudna kao tinejdžerka i njenu ćerku su odgajali roditelji.

beyonce

Naime, iako u krštenici Bijonse Noul piše da je rođena 4. septembra 1981. godine, prema teoriji zavjere ona je rođena 1974. godine, a Solanž 1986. godine.

Dakle, Bijonse je imala 12 ili 13 godina kad je dobila prvu ćerku.

Priču o rodbinskoj vezi dve popularne sestre ili majke i ćerke pokrenula je objava od strane zaposlenog u muzičkoj izdavačkoj kući "Columbia Records" sa kojom Bijonse sarađuje.

bey-money-1200x600

"Za javnost Bijonse je rođena 4. septembra 1974. godine, ali u njenoj vozačkoj dozvoli stoje drugačiji podaci. Bijonse i Solanž su postale majke još u tinejdžerskim danima. Čuo sam i video mnoge čudne stvari dok sam radio za izdavačku kuću Columbia. Rođaka porodice Nouls mi je rekla da je Bijonse majka od Solanž", piše u objavi.

beyonce2

U slučaju da je teorija tačna, Bijonse je onda baka jer je Solanž rodila sina Danijela kad je imala 18 godina.

Sestre ili majka i ćerka
Neobična priča je potkovana i izjavom glumice Garbijele Uninon koja je jednom rekla da su ona i Bijonse drugarice iz tinejdžerskih dana. Gabrijela ima 46 godina što se poklapa sa teorijom koja kruži ovih dana.

beyonce3

Ali, ova čitava zbrka se ne poklapa sa fotografijama iz detinjstva na kojoj su Bijonse i Solanž.

Na fotografiji između njih dvije je razlika pet godina, što obara bizarnu priču i objavu zaposlenog koju je objavio "Mirror".
index.hr

Ne propustite