Mama je pobjesnila kad je otkrila šta njen BIVŠI SUPRUG radi dok čuva SINA!

Čudne priče
Mama je pobjesnila kad je otkrila šta njen BIVŠI SUPRUG radi dok čuva SINA!
.

Spavanje djece sa roditeljima česta je tema rasprava. Dok za jedne odvojeno spavanje ne dolazi u obzir, drugima nije jasno kako se iko može naspavati s djecom pored sebe.

Potpuno neobična situacija u vezi spavanja deteta šokirala je jednu majku i postala predmet rasprave na internetu.

Naime, majka je otkrila da joj dijete spava u istom krevetu s bivšim suprugom i njegovom novom partnerkom i bila je van sebe jer je osjećala da je detetov otac prešao granicu.

„Razveli smo se prije dvije godine i to je bila moja odluka, a imamo i četvorogodišnjeg sina“, objasnila je i dodala da je njihov sin svaki drugi vikend kod oca.

„Upravo sam saznala da ne samo da mi nikad nije spomenuo svoju novu djevojku nego je moj sin vidio već nekoliko puta i svo troje spavaju u istom krevetu“, napisala je frustrirana mama koja je istakla da je najviše ljuti to što uopšte nije znala za tu ženu.

podocnjaci-zena-08

(Ilustracija)

Ipak, kako piše Miror, korisnici portala Mumsnetana kom je podijelila svoju priču složili su se da to nije najveći problem i da je riječ samo o dobroj volji bivšeg partnera da je obavjesti o događanjima u svom ljubavnom životu.

„Nemoj dopustiti sinu da ide tamo dok se situacija ne promijeni“, napisao joj je jedan anonimni korisnik, dok su se drugi složili da ni njen bivši suprug ne bi mislio da je to u redu da je situacija obrnuta.

tuzna

(Ilustracija)

„To je po mom mišljenju potpuno neprimjereno“, zaključila je žena koja je i sama majka i dodala da ona ne bi dopustila da osoba koju ne poznaje dijeli krevet s njenim djetetom.

Ne propustite